Citroën Jumper

Jednostavnost i efikasnost

Dinamičnost naglašena novim dizajnom

Citroën Jumper – pouzdan u svim uvjetima

Uvjerljivi saveznik

Ovo vozilo nije samo lijepog izgleda, već predstavlja poziv na udobno i sigurno putovanje s lepezom opreme i karakteristika svojstvenih limuzinama…Otkrijte Jumper Kombi. Stil vozila Jumper Kombi sugerira dinamičke performanse i robusnost s visoko postavljenim svjetlima odgovarajućih dimenzija.

ark-mihelic-rijeka-citroen-jumper

Kvaliteta dostojna povjerenja

Značajke koje olakšavaju boravak u vozilu

Jumper je dizajniran za jednostavno, ergonomično korištenje. Sve komande su nadohvat ruke, a upozoritelji su odmah uočljivi. Vozačevo sjedalo je potpuno podesivo (po dužini, po visini i nagib donjeg dijela sjedala, nagib naslona za ruku, podešavanje u leđnom dijelu, itd.). Isto tako, može biti opremljen prilagodljivim stražnjim pneumatskim ovjesom za veću udobnost u opciji.

Domišljati i inteligentni dizajn olakšava pristup vozilu. Bočno sjedalo u 2. redu se može preklopiti kako bi olakšalo pristup trima sjedalima u 3. redu, otkrivajući kabinu koja je dizajnirana kako bi omogućila maksimalnu udobnost putnicima. Dojam slobode je naglašen s pomoću dva bočna klizna stakla u 2. redu, koja omogućuju uživanje u krajoliku i dašak svježeg zraka putnicima.

Široka lepeza opreme doprinosi udobnosti u unutrašnjosti. Neke funkcije su u seriji (upozoritelj na prekoračenje brzine koji se može programirati, električno podizanje stakala, itd.), a druge su u opciji (automatski klima uređaj, parkirni senzori s video zaslonom, itd.).

U prednjem dijelu, Jumper Kombi je opremljen brojnim lako dostupnim pretincima, uključujući male pretince na armaturnoj ploči, držač za čaše, hlađeni pretinac, zatvoreni pretinac za rukavice i središnji pretinac koji se može zaključati. U stražnjem dijelu, više pretinaca i mreža za prtljagu omogućava putnicima da spreme sve što im je potrebno za putovanje nadohvat ruke.

Bez obzira na broj putnika, u prtljažnik može stati značajna količina prtljage, koja se lako utovaruje kroz dvoja stražnja krilna vrata.

ark-mihelic-rijeka-citroen-jumper-pouzdanost

Motori s visokim performansama

 

Gama se temelji na tri dizelska motora: HDI 100, HDI 130, HDI 150 i HDI 180. Na svaki je primijenjena avangardna tehnologija za optimalnu upravljivost, visoke performanse kao i uštedu goriva i niže troškove održavanja, čak i u najtežim uvjetima opterećenja i vožnje.

Sigurnost:

prioritet u svakoj prilici

Jumper Kombi nije samo prostran, udoban i učinkovit. On također ispunjava najviše standarde sigurnosti na području ležanja na cesti i zaštite putnika u slučaju sudara. Opremljen je sustavima ABS i Sustavom za pomoć pri naglom kočenju (FAA) te Dinamičkom kontrolom stabilnosti (ESP) u opciji za stabilnost u zavojima te Sustavom protiv proklizavanja pogonskih kotača koji sprječava proklizavanje u slučaju naglog ubrzanja.

Ovisno o odabranoj opciji, Jumper Kombi je opremljen sa šest zračnih jastuka za zaštitu putnika u prednjem dijelu vozila u slučaju sudara: dva prednja zračna jastuka, dva bočna zračna jastuka i dvije zračne zavjese na stropu.

ark-mihelic-rijeka-citroen-jumper-sigurnost
ark-mihelic-rijeka-citroen-jumper-dimenzije-vozila

Raznolike izvedbe

 

Zahvaljujući izboru četiri dužine i dvije visine kabine, Jumper Kombi nudi veliki izbor izvedbi. Ovisno o tome da li je opremljen stražnjom klupom ili suvozačevim sjedalom, u Jumper Kombi se može smjestiti do devet putnika.

Back to top