Citroën Jumpy

Pouzdanost i robusnost!

Dinamičnost naglašena novim dizajnom

Novi Citroën Jumpy – najpoželjniji poslovni partner

Dostupan u 3 dužine, opremljen bočnim vratima s mogućnošću otvaranja bez ruku.

Nova generacija Jumpy koristi optimiziranu arhitekturu za još bolju uporabu, udobnost i sigurnost. Objedinjuje najnovije generacije tehnologija za pomoć u vožnji i motore. Novi Citroën Jumpy dizajniran je po uzoru na osobna vozila i svijet SUV-a. Odlikuje se fluidnim dizajnom bez agresivnih linija te svojim obujmom ističe pouzdanost i robusnost. Sprijeda predstavlja kratak poklopac motora, postavljen vodoravno te je naglašen visoko smještenim širokim svjetlima koja ostavljaju dojam dominacije na cesti.

citroen-hrvatska-novi-jumpy

VELIKI TERETNI PROSTOR

1.400 kg korisne nosivosti, 6,6 m3 korisnog obujma i može vući do 2,5 tone!

Novi Citroën Jumpy je dostupan u 3 dužine:  XS (4,60), M (4,95 m) i XL (5,30 m). Uz dvije dužine M i XL koje se nalaze u srcu tržišta, nudi potpuno novu kompaktnu i praktičnu XS izvedbu . Kao i ostale M i XL dužine, XS izvedba nudi korisnu nosivost do 1.400 kg. Njegova modularna koncepcija omogućuje dvije dimenzije međuosovinskog razmaka (2,92 m i 3,27m) i dvije dimenzije stražnjeg previjesa (0,80 m i 1,15 m) koje se kombiniraju sa 3 navedene dužine.

citroen-jumpy-dimenzije

DIZAJN I ARHITEKTURA

citroen-hrvatska-jumpy-arhitektura
Učinkovita arhitektura Novog Citroën Jumpy se prilagođava svim vašim potrebama kada je riječ o funkcionalnosti, praktičnosti i ergonomiji. Njegova posebno ojačana modularna platforma najnovije generacije preuzeta je od modela C4 Picasso.

 

Snalazi se u svim situacijama! S visinom od 1,90 m na XS i M izvedbama, Novi Jumpy bez problema pristupi svim parkiralištima koji su inače nedostupni vozilima tog segmenta. Nema više potrebe tražiti parkirno mjesto po kvartu jer je ulaz u parkiralište prenisko. Uštedite vrijeme na način da se parkirate bliže vaših klijenata.

 

(Visina XL izvedbe: 1,93 m)

Otkrijte novi Jumpy!

UDOBNOST

Vama na raspolaganju!

Bilo u kabini sa sjedalima i armaturnom pločom ili izvana s udobnosti ovjesa, novi Citroën Jumpy se prilagođava vašim poslovnim potrebama i upravlja se poput osobnog vozila. Svako putovanje je učinkovito i bezbrižno.

citroen-hrvatska-jumpy-udobnost

Bez obzira na stanje cesta, Novi Citroën Jumpy nudi najvišu razinu udobnosti u vožnji, osobito zahvaljujući osovinama koje omogućuje vrlo precizno upravljanje uz istodobno očuvanje izvrsne amortizacije.

Automatksa klizna vrata

Imate pune ruke? Nema problema

Funkcija automatskog otvaranja bočnih kliznih vrata (u opciji) omogućava otvaranje i zatvaranje bočnih kliznih vrata bez ruku. Radi se o ekskluzivnoj opremi u segmentu. Pokretom noge ispod kuta stražnjeg odbojnika vozilo se otključava i bočna klizna vrata se automatski otvaraju na strani na kojoj se nalazite. Isti pokret zatvara bočna klizna vrata i zaključava vozilo kada se udaljavate. Taj sustav će vam olakšati utovar i istovar kada su vam ruke pune!
citroen-jumpy-automatska-klizna-vrata

“Moduwork”

Povećana modularnost

Zahvaljujući posebnoj pregradi i modularnom bočnom suvozačevom sjedalu u preklopljenom položaju Moduwork oslobađa ravnu podnicu. Zajedno s mrežom protiv proklizavanja postavljenom na strani vozačeva sjedala Moduwork omogućuje produljivanje tovarnog prostora za 1,16 m (do 4 m korisne dužine u izvedbi XL).

Također omogućuje da se kabina novog Citroëna Jumpy preradi u pravi ured na kotačima zahvaljujući sniženom središnjem naslonu za ruke koji je opremljen rotirajućim stolićem s elastičnom i prianjajućom trakom protiv klizanja predmeta (prijenosno računalo, tablet itd.). Osim toga, u dodatnoj opremi na raspolaganju su posebni nosači za pametni telefon i tablet.

citroen-jumpy-modularnost

TEHNOLOGIJA

Jedinstvena među vozilima u tom segmentu

Novi Citroën Jumpy omogućava opuštenu, jednostavnu i sigurnu vožnju. Osim funkcije koje su korisne u svakodnevnici poput sustava za pristup i pokretanja bez ključa i automatska bočna klizna vrata, Novi Citroën Jumpy nudi također tehnologije koje vam olakšavaju putovanja.

citroen-hrvatska-jumpy-top-rear-vision

TOP REAR VISION

Sustav pomoći pri parkiranju Top Rear Vision na 7” tabletu prikazuje stražnji dio vozila i njegovo okruženje iz ptičje perspektive te automatski zumira sliku radi lakšeg manevriranja.

citroen-hrvatska-jumpy-top-rear-vision

SUSTAV GRIP CONTROL

Poboljšani sustav protiv proklizavanja koji optimizira prianjanje prednjih kotača ovisno o vrsti podloge. Uz Paket gradilište (povećana nosivost, povišeni ovjes za 20 mm, zaštita ispod motora), Grip Control dodatno poboljšava prianjanje Novog  JumpyA na zahtjevnim podlogama.
citroen-hrvatska-jumpy-head-up-display

HEAD-UP DISPLAY

Tehnologija koja omogućava vozaču neprekidno gledanje ceste. Na prozirnoj ploči u vidnom polju prikazuju se sve bitne informacije za vožnju (trenutna i preporučena brzina, postavljena brzina regulatora ili limitatora brzine, postavke navigacijskog sustava i upozorenje na opasnost od sudara).
https://medialibrary.citroen.com/Quicks

MIRROR SCREEN

Slušati glazbu s vašeg pametnog telefona ili pronaći svoj put? Jednostavno i intuitivno zahvaljujući Mirror Screen sustavu (samo vam treba kompatibilan telefon)! Vaše kompatibilne aplikacije iz telefona prikazuju se na 7 ” tabletu na dodir u vozilu. Mirror Screen sustav radi sa Apple CarPlayTM i MirrorLink®. Praktično, zar ne?

CONNECT NAVIGATION

Citroën Connect Nav (ovisno o izvedbi) je novi 3D navigacijski sustav na dodir. Povezan u stvarnom vremenu, njime se upravlja s pomoću glasnovnog prepoznavanja ili 7“ tableta na dodir. Citroën Connect Nav pruža informacije o stanju u prometu u stvarnom vremenu.

SIGURNOST

citroen-jumpy-regulator-brzine

AKTIVAN REGULATOR BRZINE

Aktivan regulator brzine omogućuje vozaču da se prilagodi brzini vozila koje se nalazi ispred njega. Taj automatski sustav regulacije brzine može smanjiti brzini za do 20 km/h tako da utječe samo na papučicu gasa.

citroen-jumpy-nedzor-mrtvog-kuta

NADZOR MRTVOG KUTA

Sustav nadzora mrtvog kuta upozorava vožača o prisutnosti vozila u mrtvom kutu (s obje strane) zahvaljujući narančastom diodnom lampicom ugrađenom u kutu retrovizora. Sustav se sastoji od 4 ultrazvučna senzora koji se nalaze u prednjem i stražnjem dijelu vozila te je aktivan između 12 i 140 km/h.

citroen-jumpy-prepoznavanje-prometnih-znakova

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Istinska novost, sustav funkcionira zahvaljujući kameri koja se nalazi na gornjem dijelu vjetrobranskog stakla. Kada kamera prepozna prometni znak s ograničenjem brzine, vozač može pritiskom tipke prihvatiti preporučenu brzinu i postaviti je kao brzinu za regulatora ili limitatora brzine.

citroen-jumpy-active-safety-break

ACTIVE SAFETY BREAK

Sustav omogućava smanjenje tjelesnih ozljeda putnika tako što koči umjesto vozača zahvaljujući višenamjenskoj kameri smještenoj u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla, i to u sljedećim slučajevima: pri brzini od 0 do 30 km/h: sprječava sudar sa statičnim ili pokretnim preprekama ili s pješacima; pri brzini iznad 30 km/h: smanjuje brzinu prije sudara.

UMJERENI TROŠKOVI

Nova generacija dizelskih motora

Novi Citroën Jumpy nudi dizelske motore Euro 6 iz obitelji BlueHDi. Ta nova generacija dizelskih motora omogućava znatno smanjenje emisije štetnih čestica (NOx) te istovremeno smanjenje emisije CO2 zahvaljujući inovativnom ispušnom sustavu. SCR (Selektivna katalička redukcija) katalizator se nalazi ispred FAP pročistača s aditivom i jedini je sustav koji može smanjiti emisije dušikovih oksida uz istodobno smanjenje emisije CO2 do 4%.

citroen-rijeka-jumpy-potrosnja

Dizelski motori koji su u ponudi za novi Citroën Jumpy omogućuju sljedeću mješovitu potrošnju i emisiju CO2 (za XS izvedbe):

  • BlueHDi 95 BVM (70 kW – 210 Nm pri 1750 okr/mn ) :     5,5l/100 km i 144 g/km CO2
  • BlueHDi 95 S&S ETG6 (70 kW – 240 Nm pri 1750 okr/mn ) : 5,2l/100 km i 135 g/km CO2
  • BlueHDi 115 S&S BVM6 (85 kW – 300 Nm pri 1750 okr/mn ) : 5,1l/100 km i 133 g/km CO2
citroen-rijeka-jumpy-emisija-co2
  • BlueHDi 120 BVM6 (90 kW – 340 Nm pri 2000 okr/mn ) : 5,5l/100 km i 144 g/km de CO2
  • BlueHDi 120 S&S BVM6 (90 kW – 340 Nm pri 2000 okr/mn ) : 5,3l/100 km i 139 g/km de CO2
  • BlueHDi 150 S&S BVM6 (110 kW – 370 Nm pri 2000 okr/mn ) : 5,3l/100 km i 139g/km de CO2
  • BlueHDi 180 S&S EAT6 (130 kW – 400 Nm pri 2000 okr/mn ) : 5,8l/100 km i 151 g/km de CO2

Katalog Jumpya preuzmite ovdje!

Back to top