Novosti

iz Citroën svijeta

CITROËN NA SAJMU U PARIZU 2016

« Be Different, Feel Good ».

Ove godine na Salonu automobila u Parizu, Citroën je predstavi svoj novi model C3 koji svojim vanjskim i unutrašnjim dizajnom te novom tehnologijom postaje konkretan dokaz poruke Branda Citroën

« Be Different, Feel Good ».

Copyright William Crozes @ Continental Produtions

Uz novi C3 na Salonu automobila u Parizu bio je izložen i novi redizajn modela C4 Picasso koji je listopadu lansiran na hrvatsko tržište.

 

 

 

Thomas Brémond @ Dream On Productions

Uz posljednje novitete E-Mehari i SpaceTourer, ovi modeli uz dizajn naglašavaju udobnost i inteligentnu tehnologiju.

Uz tehnologiju naglasak je stavljen i na uslugu  Citroën koje zajedno, u skladu sa današnjim načinom života, olakšavaju mobilnost i vožnju. To su primjerice sustavi ugrađeni u vozilo kao što je ConnectedCAM CitroënTM u novi C3, Citroën Connect Nav (novi sustav navigacije 3D povezane sa prepoznavanjem glasa) ili Citroën Connect Packs (monitoring, mapping, tracking) koji upotpunjuju ponudu Citroën Connect Box sa SOS & Assistance paketom.

Biti će predstavljena i korisnička podrška za sve vlasnike vozila Citroën kroz razvijanje aplikacije My Citroën koja spajavlasnika vozila sa vozilom kako bi mu olakšala svakodnevnicu (podsjetnik na redoviti servis, asistencija, naručivanje na servis i dr…).

Dva nova konceptna automobila također će biti predstavljena na Salonu automobila u Parizu ove godine. Radi se o dvije svjetske premijere.

Prvi, CXPERIENCE, ruši ustaljena pravila dizajna visoke klase, pokazujući tako sposobnost Marke da bude međunarodni sudionik prisutan u svim segmentima.

cxperience-citroen

Drugi,C3 WRC protoptip obilježava početak nove sportske avanture  za Citroën, koju željno iščekujemo!

Post-production : Astuce Productions

 

Leave comments

Back to top