Citroën C Elysée – Odgovara na sva očekivanja!

Koristi cjelokupno tehničko i stilističko znanje te iskustvo marke Citroën.
Osmišljen je kako bi ponajprije odgovorio na očekivanja međunarodnih tržišta.

Citroën-C-Elysée-ark-mihelic
Citroën-C-Elysée-auto-kuca

Prednosti za kupca

Citroën-C-Elysée-ark-mihelic-rijeka
  • Skladan i upečatljiv stil uravnotežena obrisa koji vozilu daje otmjenost
  • Robusno i izdržljivo vozilo, ispitano prelaskom 4 milijuna kilometara
  • Iznimno prostrana unutrašnjost, a prostranost straga postavlja nove standarde
  • Ležanje na cesti i udobnost ovjesa tipični za CITROËN
  • Privlačan omjer uloženog i dobivenog
  • Benzinski motor PureTech 82 BVM s emisijom CO2 od 114 g i potrošnjom od 4,9 l/100 km
  • Dizelski motor BlueHDi 100 uz 98 g CO2 i 3,8 l/100 km

Profinjen obris

Linije modela Citroën C-Elysée kao i sklad njegovih oblika odmah vam otkrivaju njegov karakter: riječ je o suvremenoj i prostranoj limuzini.
Istodobno uravnotežen i otmjen, širokih tragova kotača, visokog pojasa karoserije i izbočenih blatobrana, Citroën C-Elysée neće vas ostaviti ravnodušnima.

Izražajan dizajn

Prednji dio modela Citroën C-Elysée već na prvi pogled izražava njegovu pripadnost gamiCITROËN, osobito zahvaljujući širokom kromiranom potpisu koji ističe reljefni poklopac motora.

PROSTORNOST BEZ PREMCA

Velikim unutarnjim prostorom Citroën C-Elysée savršeno je dimenzioniran da odgovara na sve vaše potrebe. Povrh toga što su putnici sprijeda naročito udobno smješteni, putnici straga cijenit će iznimnu prostranost: prostor za noge nevjerojatno je velik i odgovarat će cijeloj vašoj obitelji.

BROJNI PRETINCI

Citroën-C-Elysée-ark-mihelic-unutrasnjost

Citroën C-Elysée ima korisne, domišljato dizajnirane i lako dostupne pretince. Od velikog pretinca za rukavice, preko pretinaca u vratima i u naslonu za laktove u kojem se nalaze drugi praktični pretinci, do džepova na stražnjoj strani prednjih sjedala, svaki putnik može uvijek iskoristiti korisna mjesta za odlaganje.

SUVREMENA UNUTRAŠNJOST

Citroën-C-Elysée-ark-mihelic-dizajn

Prostrana unutrašnjost modela Citroën C-Elysée dostojna je velikih limuzina, poglavito njegova armaturna ploča koja se može opremiti suvremenim i zavodljivim ukrasima. Sjedala su posebno udobna, te odabir materijala odgovara njegovu otmjenom karakteru i robusnosti.

PRTLJAŽNIK KOJI POSTAVLJA STANDARDE

Citroën-C-Elysée-ark-mihelic-prtljaznik
Lako dostupan, praktičan i vrlo prostran s obzirom na veličinu kabine, prljažnik obujma 506 litara jedan je od najvećih u klasi. Unutar njega nalazi se i 20-litreni spremnik, idealan za spremanje manjih predmeta.

UDOBNOST

…u svakom trenutku!

Connecting Box modela Citroën C-Elysée podrazumijeva:

  • audioutičnica
  • USB priključak
  • komplet za telefoniranje slobodnih ruku Bluetooth™.
Omogućava vam povezivanje s vašim MP3 čitačem ili USB ključem te uporabu kompatibilnog mobitela u najvećoj mogućoj sigurnosti.
Citroen-C-Elysee-ark-mihelic-connecting-box

Audiosustavom CD RDS modela Citroën C-Elysée kompatibilnim s MP3 čitačem upravlja se komandama pri upravljaču.
Zahvaljujući inovativnom programu za obradu zvuka i suvremenoj tehnologiji koja vam omogućuje raspodjelu zvuka prema vlastitim željama, taj sustav nudi ugodno i opuštajuće ozračje, optimalnu kvalitetu slušanja glazbe i istinski užitak.

Citroen-C-Elysee-ark-mihelic-audio-sustav

Za udobnu i opuštenu vožnju, Citroën C-Elysée nudi regulator i limitator brzine.
Limitatorom određujete brzinu koju ne smijete prijeći.
Regulator, pak, održava vašu brzinu stalnom, bez potrebe za pritiskanjem papučice gasa.

Citroen-C-Elysee-ark-mihelic-regulator-limitator-brzine
Dizajniran kako bi se prilagodio najtežim klimatskim uvjetima i razdobljima najveće vrućine, Citroën C-Elysée posebnu pozornost posvećuje klima uređaju.
Tako je na sustavima s digitalnim prikazom dostupna funkcija “AC Max” kojom se u trenu može maksimalno rashladiti prostor.
Citroen-C-Elysee-ark-mihelic-klima

OPTIMALNA RAZINA KVALITETE

Dimenzije vozila

Citroën C-Elysée koristi cjelokupnu stručnost Marke kad je riječ o vezi s podlogom, kvaliteti i tehnologiji. Vjeran zahtjevima koje postavlja CITROËN, C-Elysée ima dug međuosovinski razmak i široke tragove kotača, i sprijeda i straga, zbog čega nudi visoku razinu kvalitete ponašanja na cesti i sigurnosti, u gradu i na dugim putovanjima.

Citroen-C-Elysee-ark-rijeka-dimenzije-vozila

Sigurnost

…na najvišoj razini

Citroen-C-Elysee-ark-mihelic-rijeka-sigurnost
Citroën C-Elysée ima opremu koja nudi visoku razinu aktivne sigurnosti. Primjerice, njegov kočioni sustav s ABS-om (Anti Blocking System) koji u slučaju nužde prilagođava pritisak na kočnicu i sprječava blokiranje kotača. Pomoć pri naglom kočenju (AFU), pak, trenutačno pojačava pritisak na kočnicu u slučaju naglog kočenja i time skraćuje zaustavni put. Citroën C-Elysée je također opremljen sustavom za nadzor stabilnosti vozila (ESP) i ima 4 zračna jastuka.

Pouzdanost

…i optimalna izdržljivost

Citroen-C-Elysee-ark-mihelic-rijeka-pouzdanost
Naglasak je stavljen na izdržljivost vašeg vozila, osobito s dvostrukom nepropusnom brtvom oko vrata, neophodnom za zaštitu od buke i prašine. Izvana su odabrani materijali kako zbog njihova estetskog izgleda tako i zbog kvalitete i otpornosti. Ispitan prelaskom četiri milijuna kilometara diljem svijeta u svim mogućim uvjetima vožnje, Citroën C-Elysée robusno je vozilo sposobno prkositi godinama čija je i najmanja pojedinost osmišljena da traje.
Back to top