Citroën C3 Aircross

Novi, moderan, optimističan!

Dinamičnost naglašena novim dizajnom

Najmodularniji kompaktni SUV u segmentu

SUV nove generacije vrijedan divljenja!

Jedinstvenog oblika, Aircross se diči svim atributima robusnog i sigurnog SUV-a: povišenim podvozjem i povišenim vozačevim mjestom, zaštitnim oblogama odbojnika sprijeda i straga, velikim kotačima i oblogama odbojnika. Njegova silueta izdašnih oblika i naglašena snažnim grafičkim potpisima kao što su obojeni elementi na krovnim nosačima i stražnja trokutasta stakla s efektom žaluzina.

citroen-c3-aircross

SNAGA, JEDINSTVENOST, SVJEŽINA

Svjedok Vaših svakodnevnih iskustava u vožnji

Program Citroën Advanced Comfort®, koji naglašava pozornost posvećenu zadovoljstvu tijela i duha u automobilu, označava praktičnost i velik obujam tog kompaktnog SUV-a „nove generacije”. Novi C3 Aircross, inventivno je oblikovan i kompaktan SUV, jednostavan za upotrebu u svakodnevici, bez kompromisa u pogledu udobnosti i funkcionalnosti

citroen-aircross-rijeka

85 KOMBINACIJA BOJA

C3 Aircross ističe se svojom ponudom personalizacije bez premca, sastavljenom od 90 kombinacija vanjskog izgleda, uz 4 boje krova za dvobojne izvedbe i 4 paketa boja, kao i 5 vrlo različitih kombinacija unutarnjeg uređenja.

Koju ćete Vi izabrati?

8 boja karoserije, 3 boja krova i 4 Paketa boja: možete odabrati svoj novi SUV Citroën C3 AIRCROSS po želji.

Ništa nije prepušteno slučaju, personalizacija je osmišljena u najsitnijim detaljima: prozori u 3. redu s efektom žaluzine, krovni nosači u boji retrovizora, ukrasni umetci za prednja svjetla i za središnji dio kotača.

Personalizirati se može i unutrašnjost, sa 5 različitih ambijenta po izboru.

Robustan stil

Zaštićen od svakodnevnih ogrebotina

Novi SUV C3 AIRCROSS ima mišićav poklopac motora koji je ujedno kratak i visok. Ono je odraz robusnosti i nameće svoj prednji i stražnji svjetlosni potpis bez agresivnosti zahvaljujući vodoravnoj ravnoteži i velikodušne oblike.

Ovaj SUV preuzima grafički potpis marke CITROËN s prednjim svjetlima u dvije razine koji naglašavaju prednji dio vozila i daju mu prepoznatljivi svjetlosni potpis, zajednički svim kreacijama Marke.

Stražnja strana novog C3 AIRCROSS naglašava širinu i mišićave linije SUV-a. Stražnja svjetla sa 3D efektom podsjeća na povezanost s modelom C3 i konceptom C-Aircross. Kao pravi SUV, Novi C3 AIRCROSS ima bočne štitnike na visini kotača te u donjem dijelu karoserije u crnoj mat boji kako bi bio zaštićen od svakodnevnih ogrebotina.

novi-citroen-suv
citroen-aircross-ark-mihelic

DOMINIRA CESTOM

Povišena odignutost od tla, veliki kotači i Grip Control sa Hill Descent sustav dopuštaju vam vožnju na svim podlogama. Na taj način, Novi SUV Citroën C3 AIRCROSS može modulirati prianjanje kotača ovisno o podlozi i zadržati jednaku brzinu pri vožnji nizbrdo bez obzira na nagib.

novi-citroen-suv-aircross

OKRETAN U GRADU

Kako u gradu tako i na otvorenoj cesti, novi SUV Citroën C3 AIRCROSS pojednostavljuje vam svakodnevnicu. U gradu, Park Assist tehnologija vas prati prilikom parkiranja. Top Rear Vision kamera za vožnju unatrag prikazuje prostor iza vozila (180°) na 7” tabletu.

citroen-aircross-suv-rijeka

POVEZIVOST & INTUITIVNOST

Novi SUV CITROËN C3 AIRCROSS nudi intuitivnu i inovativnu povezivost. Njegova središnja konzola obuhvaća i pretinac za pametni telefon za bežično punjenje indukcijom. Kompatibilne aplikacije u svom pametnom telefonu su također dostupne na 7’’ tabletu zahvaljujući Mirror Screen funkciji koja uključuje Apple CarPlayTM i Android Auto.

aircross-mirror-screen

MIRROR SCREEN

Mirror Screen, sa Android Auto, Apple Car Play™ i MirrorLink® , omogućuje vam da uživate u aplikacijama i sadržajima vašeg pametnog telefona u vozilu na način da se dupliciraju i upravljaju izravno na 7” tabletu.

aircross-hill-assist

CITROËN HILL ASSIST

Opremljen sustavom za poboljšavanje pokretljivosti GRIP CONTROL i specifičnim gumama Mud & Snow 16’’ ili 17’’, Novi SUV C3 Aircross nudi istinsku polivalentnost u vožnju i prilagođava se svim vrstama cesta, bez obzira na uvjete i podlogu.
aircross-connect-nav

CONNECT NAV

Ova nova generacija navigacije povezana je sa uslugama poput TomTom Traffic koja omogućuje informacije o stanju na cesti u stvarnom vremenu, lociranje benzinskih postaja i javnih parkinga, vremenske prognoze i pronalaženje mjesta od interesa.
citroen-aircross-viskovo
citroen-aircross-human
citroen-suv-ark-mihelic
aircross-prtljaznik

520 l prtljažnika

Novi C3 Aircross ima najveći prtljažnik u segmentu i pojednostavljen pristup zahvaljujući širokim vratima, velikim kutom otvaranja i niskim pragom utovara. Njegov obujam od 410 litara može se povećati do 520 litara zahvaljujući kliznoj stražnjoj klupi (postavljena maksimalno prema naprijed).

Ukupni obujam, kada se preklope stražnja sjedala, doseže 1289 litara. Prijenosna podnica prtljažnika sa dvije visine također omogućuje dobivanje ravne podnice s preklopljenim stražnjim sjedalima.

Pomični stakleni krov

Svako putovanje postaje je posebno iskustvo!

Njegov velika ostakljena površina i otvor velikih dimenzija vozaču i putnicima nude iznimnu osvijetljenost i osjećaj zadovoljstva neovisno o tome je li krov otvoren ili zatvoren.

Dvije električne komande omogućuju intuitivno upravljanje funkcijom otvaranja krovnog otvora, kao i položaj sjenila.

citroen-aircross-panoramski-stakleni-krov
novi-citroen-suv-ark-mihelic

KORISNE TEHNOLOGIJE

head-up-display

HEAD UP DISPLAY

Za veću sigurnost vozaču su u njegovom vidnom polju dostupne informacije korisne za vožnju: brzina, postavljena brzina na regulatoru/limitatoru brzine, upozorenje na opasnost od sudara i navigacijske upute projiciraju se u boji na sklopivoj pločici.

bezicno punjenje za pametne telefone

BEŽIČNO PUNJENJE ZA PAMETNE TELEFONE

Novi SUV CITROËN C3 AIRCROSS nudi intuitivnu i inovativnu povezivost. Njegova središnja konzola obuhvaća i pretinac za pametni telefon za bežično punjenje indukcijom. Kompatibilne aplikacije u svom pametnom telefonu su također dostupne na 7’’ tabletu zahvaljujući Mirror Screen funkciji koja uključuje Apple CarPlayTM i Android Auto.

12 sustava za pomoć u vožnji

sigurnost i bezbriznost

Novi SUV C3 Aircross ističe intuitivne tehnologije koje osiguravaju bezbrižnost i sigurnost prilikom vožnje. U središtu armaturne ploče na 7” tabletu se nalazi kompletna gama tehnologija za pomoć u vožnji i sigurnost. Zahvaljujući njima svako je putovanje još sigurnije.

Kako u gradu tako i na otvorenoj cesti, novi SUV Citroën C3 AIRCROSS je praktičan u svakodnevnici i jednostavan za parkirati zahvaljujući Top Rear Vision kameri za vožnju unatrag i sustavu pomoći pri parkiranju. Park Assist tehnologija pomaže vam pri manevriranju za bočno ili okomito parkiranje.


Ta funkcija upravlja izmjenama dugih i kratkih svjetala kada zamijeti automobile u prometu. Nočna je vožnja sigurnija i vozaču omogućava da se usredotoči samo na cestu.


Sustav za prepoznavanje prometnih znakova prepoznaje znakove s ograničenjem brzine i preporučuje brzinu. Informacija se prikazuje vozaču na instrumentnoj ploči i na head-up displeju u boji. Trenutno ograničenje brzine se stalno prikazuje.


Ovaj sustav kočenja u nuždi smanjuje opasnost od sudara. Djeluje već pri brzini od 5 km/h do 85 km/h, sprječava sudare sa statičnim ili pokretnim preprekama i s pješacima. Ako zamijeti opasnost od sudara, vozač dobiva upozorenje, ukoliko ne reagira, sustav automatski uključuje kočnice kako bi se vozilo zaustavilo.

grip-control

Grip control sa Hill assist descent sustavom

Opremljen sustavom za poboljšavanje pokretljivosti GRIP CONTROL i specifičnim gumama Mud & Snow 16’’ ili 17’’, Novi SUV C3 Aircross nudi istinsku polivalentnost u vožnju i prilagođava se svim vrstama cesta, bez obzira na uvjete i podlogu.

Poboljšana sigurnost u svim prilikama, sa 5 načina rada.

Moguće je ostaviti da Grip Control djeluje automatski u standardnom načinu rada ili odabrati jedan od pet načina rada (standardni, snijeg, blato, pijesak ili ESP OFF)

Uz sustav Grip Control, funkcija Hill Assist Descent održava smanjenu brzinu vozila što donosi bolju kontrolu i sigurnost čak i na strminama.

5 AMBIJENATA UNUTRAŠNJOSTI

Personalizirajte Aircross po svojoj želji!

Aircross-interijer

HYPE MISTRAL

Ambijent unutrašnjosti Hype Mistral odlikuje se kombiniranim presvlakama od crne zrnate kože i tkanine s pepita uzorkom te ukrasnim elementima na instrumentnoj ploči presvučenoj impregniranom tkaninom.

METROPOLITAN GREY

Ambijent unutrašnjosti Metropolitan Grey nudi jasnoću i zadovoljstvo u kabini uz svijetle boje i tople tkanine kojima su presvučena sjedala i ukrasni elementi instrumentne ploče.

Aircross-interijer

HYPE COLORADO

Uređenje unutrašnjosti Hype Colorado dio je luksuznog pristupa koji se ističe unutrašnjim uređenjem u boji Colorado uz mekane materijale posebne izrade.

URBAN RED

Uređenje unutrašnjosti Urban Red donosi kontrast zagasitih boja i živahnih crvenih nijansi na sjedalima.

Urban Red
Mica Grey

SERIJSKI AMBIJENT

Serijski ambijent unutrašnjosti naglašava neutralan dizajn upotpunjen žutim prošivima. Sivi ukrasni elementi posebne teksture na instrumentnoj ploči odgovaraju presvlakama sjedala od tkanine Mica Grey.

Preuzmite web katalog novog Aircrossa:

Back to top