Citroën C4 Spacetourer

Umijeće u pogledu udobnosti

Dinamičnost naglašena novim dizajnom

OTKRIJTE C4 SPACETOURER

Kako uskladiti obitelj i užitak?

Ovu je jednadžbu riješio Citroën C4 Spacetourer! Modernizirana i dinamičnija, ova nova verzija modela C4 Spacetourer temelji se na jedinstvenim i lako prepoznatljivim dizajnom prethodne generacije. Stilske karakteristike se obogaćuju novim stražnjim ševronima, novim prednjim dijelom koji sugerira dinamičnost i snagu te novom bojom – Siva Acier

PREDNJI KRAJ

citroen-c4-spacetourer

Citroën C4 Spacetourer odlikuje se novim prednjim krajem koji pridonosi dojmu luksuza i dinamičnosti. Zadržava trostruki svjetlosni potpis karakterističan za današnje modele marke CITROËN. Prednja maska podijeljena je na dva dijela koja odvaja prednji odbojnik u boji karoserije i vrlo izduljena svjetla također ugrađena u novu masku i koji se protežu prema vanjskom rubu.

DVOBOJNA PONUDA S KROVOM U CRNOJ BOJI

citroen-c4-spacetourer

Citroën C4 Spacetourer odlikuje se dvobojnim krovom crne boje koji naglašava njegov karakter i dinamičnost. Ta nova mogućnost personalizacije, dostupna u opciji uz čitavu paletu boja, pridonosi privlačnosti izvedbe. Nude se i sjajna crna kućišta vanjskih retrovizora.

STRAŽNJA SVJETLA S 3D EFEKTOM

citroen-c4-spacetourer

Nova stražnja 3D svjetla su dio serijske opreme u C4 Spacetourer. Moderan i tehnološki dizajn se temelji na efektu koji svjetlu daje dubinu i privid kao da se ponavlja do beskonačnosti.

NAPLATCI OD LAGANE LEGURE 17”

citroen-c4-spacetourer

Citroën C4 Spacetourer odlikuje se novim sjajnim naplatcima od lagane legure 17’’ s 5 krakova u skladu s novom bojom karoserije i sadašnjim sjajnim naplatcima u crnoj boji.

CHEVRONI NA POKLOPCU PRTLJAŽNIKA

citroen-c4-spacetourer

Novi chevroni straga sjajne crne boje kromiranih obruba odražavaju novi položaj marke CITROËN (od C4 Cactus) i pridonose suvremenosti stražnjeg kraja.

1 MONOVOLUMEN, 4 UNUTRAŠNJOSTI

Ovu funkcionalnu unutrašnjost najbolje definira praktičnost i kvaliteta materijala u prostoru kabine C4Spacetourer-a sa tkaninom Milazzo Grey koja se savršeno uklapa s pločom s instrumentima.

citroen-monovolumen
citroen-c4-spacetourer-unutrasnjost

Unutrašnjost Wild Blue s izraženom modularnošću za aktivan i sportski život. Ova je unutrašnjost, osobito uz mogućnost preklapanja suvozačevog sjedala i uz prednja masažna sjedala, namijenjeno dinamičnim i mlađim kupcima kojima je važna prostornost i opuštenost u kabini. Opremljeno je plavom tkaninom Levanzo Blue te kromiranim ventilacijskim otvorima na komandnoj ploči i prednjim pragovima vrata te je povezana s nijansom Ardoise Nacrée.

Unutrašnjost Dune Beige daje prednost svjetlu i blagom ozračju u svakodnevici. Ovo je uređenje, zahvaljujući paketu Lounge koji obuhvaća opuštajuće naslone za glavu i opuštajuće poluelektrično suvozačevo sjedalo povećane udobnosti, prilagođeno kupcima koji pridaju pažnju ugodi i udobnosti te žele putovati u najboljim uvjetima, ali i odmoriti se. Uključuje i tkaninu sive boje Yatago Grey, posebne dodatne tepihe i mirisni osvježivač zraka. Dostupno je i u dvobojnoj koži Nappa te uz njega dolazi nijansa bež boje Beige Méditation.

citroen-c4-spacetourer-interijer
citroen-c4-interijer

Unutrašnjost Hype Grey obuhvaća sve značajke poslovne klase. To je uređenje, uz sjenila u drugom redu sjedala ili stražnja svjetla za čitanje, namijenjeno posebnim kupcima koji imaju smisao za detalje, te, uz obradu svjetlosive boje sa sedefastim odsjajem Ardoise Nacrée i kombiniranim presvlakama od tkanine Finn Black i sive kože Grey, kupcima kojima je važna otmjenost.

UGODAN OSJEĆAJ

citroen-c4-spacetourer

Uz C4 Spacetourer, marka CITROËN potvrđuje svoju vjerodostojnost te svoje znanje i umijeće u pogledu udobnosti. Poziva na putovanje, s obitelji ili bez, i jedinstveno iskustvo vožnje koje pruža njegovo ponašanje na cesti, ali i bogata oprema.

PAKET LOUNGE: NEVIĐENA UDOBNOST

citroen-c4-spacetourer

U modelu Citroën C4 Spacetourer, svi putnici putuju prvom klasom. Sa Paketom Lounge, sve je predviđeno za potpunu udobnost:

  • prednja sjedala s funkcijom masaže
  • “Relax” sjedalo suvozača koji omogućuje da se ispruže noge
  • “Relax” nasloni za glavu sprijeda i straga

TOPLI I UGODNI MATERIJALI

citroen-c4-spacetourer

Citroën C4 Spacetourer opremljen je armaturnom pločom s pjenastom oblogom i oblogama vrata koje su posebno obrađene kako bi bile mekane na dodir. Tome se pridružuje velik odabir najkvalitetnijih tkanina i kože.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën C4 Spacetourer potpuno se uklapa u program CITROËN ADVANCED COMFORT®. Svjetlost, modularnost, paket Lounge, konektivnost i jedinstvena udobnost ovjesa: obje izvedbe monovolumena C4 Spacetourer dizajnirane su za ugodnost i udobnost tijekom vaših putovanja. Sjednite za upravljač i osjetite učinak CITROËN ADVANCED COMFORT®!

DIMENZIJE

Dužina:

4438 mm

Širina:

1826 / 2117 mm

Visina:

1610 / 1625 mm

Zapremnina prtljažnika:

537 / 630 litara

MAKSIMALNA-PROSTRANOST

MAKSIMALNA PROSTRANOST

Treba vam velik prtljažnik? Citroën C4 Spacetourer osmišljen je da odgovori na sve vaše potrebe za modularnošću i prostranošću.

Savršeno ravan pod dobit ćete jednostavnim sklapanjem sjedala u 2. i 3. redu u pod a možete čak i suvozačevo sjedalo preklopiti u stolić pa u auto utovariti predmet dug do 2,5 m.

OTVARANJE PRTLJAŽNIKA BEZ RUKU

Druga prednost C4 Spacetourer-a je prtljažnik. Dizajn vrata prtljažnika sugerira volumen i robusnost te omogućuje lak pristup uz obujam od 537 litara odnosno 645 litara kad su stražnja sjedala pomaknuta posve naprijed.

Uz motorni poklopac prtljažnika, Citroën C4 Spacetourer nudi sustav otvaranja prtljažnika bez ruku koji pridonosi lakoći korištenja. Ta oprema omogućuje jednostavno otvaranje poklopca prtljažnika, čak i punih ruku, zahvaljujući senzoru ispod stražnjeg odbojnika. Dovoljno je samo pomaknuti nogu da bi se vrata prtljažnika otvorila ili zatvorila.

citroen-c4-interijer

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA

citroen-c4-spacetourer

Citroën C4 Spacetourer opremljen je s novim 7“ tabletom na dodir s ekranom najnovije generacije (poput najnovijih modela pametnih telefona). Ova nova generacija monovolumena omogućuje da se potpuno neovisno koristi 12“ zaslon visoke razlučivosti i tablet te nudi novi navigacijski sustav Connect Nav.

CONNECT NAV

Novi 3D navigacijski sustav na dodir povezan je u stvarnom vremenu i pruža mogućnost zumiranja pomoću 2 prsta (poput iPad-a) te pojednostavnjuje navođenje zahvaljujući poboljšanim kartama.

Također, kako bi se pojednostavila sučelja i povećala sigurnost tijekom vožnje, dostupno je glasovno prepoznavanje koji omogućuje povezivanje navigacijskog sustava, telefon i multimedijskih funkcija.

citroen-c4-spacetourer

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

AKTIVNI REGULATOR BRZINE

citroen-c4-spacetourer

Uz pomoć radarskog senzora, sustav prepoznaje vozilo sprijeda i automatski održava sigurnu udaljenost koju vozač odabire unaprijed, sve dok se vozilo ne zaustavi pritiskom na kočnicu i otpuštanjem papučice gasa. Regulira brzinu pri brzini od najmanje 30 km/h do najviše 180 km/h.

SUSTAV PRAĆENJA POZORNOSTI VOZAČA

citroen-c4-spacetourer

Sustav upozorava vozača pri prvom zanošenju vozila vizualnom porukom “obratite pozornost” i zvučnim signalom. Pri otkrivanju četvrtog zanošenja vozila, zvučni je signal jači uz poruku “napravite pauzu”. Sustav ne dijeljuje na komande vozila kako bi vozač zadržao nadzor nad vozilom.

Ovaj sustav pomaže spriječiti smanjenu pozornost ili trenutke nepažnje za upravljačem. Uz pomoć kamere smještene u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla koja omogućuje prepoznavanje crta označenih na cesti, sustav ispravlja putanju vozila i pritom upozorava vozača čim zamijeti rizik od nenamjernog prelaženja crte bez upaljenih pokazivača smjera.

citroen-c4-spacetourer

Ovaj sustav upozorava vozača vizualnim signalom na osvrtnim zrcalima kada registrira prisutnost vozila u mrtvom kutu (s lijeve ili desne strane). Ako je funkcija upozorenja na nenamjeran izlazak iz voznog traka aktivna, a vozač ipak skreće u tom smjeru i pritom upali pokazivač smjera, upravljač mu pruža otpor kako bi ga odvratio od skretanja i kako bi se izbjegao sudar.

citroen-c4-spacetourer

Ovaj sustav kočenja u nuždi omogućava izbjegavanje sudara. Kamera smještena u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla prepoznaje prepreke kao što je vozilo koje se kreće u istom smjeru ili je zaustavljeno. Aktivan je pri brzini od najmanje 5 km/h pa sve do najveće moguće brzine. Ako zamijeti opasnost od sudara, upozorava vozača. Ako vozač ne reagira, sustav automatski uključuje kočnice kako bi se vozilo zaustavilo (osim ako vozač isključi sustav).

citroen-c4-spacetourer

Sustav prepoznaje znakove s ograničenjem brzine njima obavještava vožača na zaslonu. Ta se brzina može postaviti za regulatora ili limitatora brzine. Može se primjeniti pri bilo kojoj brzini.

DIZEL BlueHDI MOTORI: NAJBOLJI U KLASI!

Zahvaljujući dizelskim motorima BlueHDi, C4 Spacetourer vrlo je ekonomično vozilo u pogledu potrošnje i emisije CO2. Kao dokaz, C4 Spacetourer je « Best in Class » (najbolji u kategoriji) u segmentu sa emisijama već od 94g/km CO2 (potrošnja: 3,6 l/100 km) za motor BlueHDi 120 S&S BVM6.

BENZINSKI PureTech MOTORI

Ponuda benzinskih motora se obogaćuje s C4 Spacetourer. Novi PureTech 130 S&S EAT8 spaja odličan benzinski motor PureTech130 S&S i učinkovistost automatskog mjenjača EAT8 za još jednostavniju vožnju.

Preuzmite web katalog novog Aircrossa:

Back to top