Citroën C4

Jedinstveno iskustvo vožnje

Dinamičnost naglašena novim dizajnom

Citroën C4

“Jedinstveno iskustvo vožnje”

Mjerilo udobnosti. Citroën C4 temelji se na poznatim jakim
stranamamodela C4 kako bi zajamčila jedinstveno iskustvo vožnje.

citroen-c4

VIŠE DIZAJNA

Skladan dizajn i uravnotežene dimenzije

Isklesane linije, dojmljiv stil, skladan dizajn: Citroën C4 lako je prepoznatljiv zahvaljujući svojoj jedinstvenoj silueti. Dimenzije su mu uravnotežene, a dizajn ostavlja dojam samopouzdanja i robusnosti. Ta je limuzina dojmljivog izgleda zahvaljujući reljefnom poklopcu motora, crnom stražnjem spojleru i izduženim svjetlima.
citroen-c4-LED svjetlosni potpis

NOVI LED SVJETLOSNI POTPIS

Sva su svjetla uperena u najsuvremeniju tehnologiju. Citroën C4 odlikuje se svjetlosnim potpisom najnovije generacije. Izražajnost svjetala koja se izdužuju prema blatobranima naglašena je uporabom dnevnih svjetala s tehnologijom LED.

citroen-c4-straznja 3D LED svjetla

STRAŽNJA 3D LED SVJETLA

Dinamična stražnja strana limuzine ističe se i novim svjetlosnim potpisom s efektom 3D. Tim novim svjetlima ističu se odižuća vrata prtljažnika pročišćenih linija i oslobođena svih višaka te se naglašava prestižan karakter te kompaktne limuzine. Taj dojam dodatno pojačavaju pomno izvedeni spojevi i zazori među karoserijskim pločama.

UNUTARNJI DIZAJN

Otvorena i ugodna unutrašnjost na najvišoj razini

citroen-c4-unutarnji-dizajn

Jedinstveno iskustvo vožnje. Kabina se ističe uporabom vrhunskih materijala:

– novo pročelje armaturne ploče, osuvremenjeno i vizualno rasterećeno ugradnjom 7” tableta osjetljivog na dodir,
– sjedala koja su istodobno udobna i dobro podupiru tijelo,
– armaturna ploča meka na dodir,
– kromirani ukrasi odmjereno raspoređeni na komandama pri upravljaču, ventilacijskim otvorima i ručici mjenjača.

VIŠE UDOBNOSTI

Udobnost sjedala, osvijetljenost i zvučna izolacija na najvišoj razini

citroen-c4-udobnost

UGODNA UNUTRAŠNJOST

U kabini svojeg Citroën C4 možete uživati u iznimno udobnim sjedalima. Na vozačevom sjedalu moguće je električno namještanje u lumbalnom dijelu i masažna funkcija.

citroen-c4-staklena-povrsina

VELIKE STAKLENE POVRŠINE

Pustite da uđe svjetlost. Citroën C4 nudi velike staklene površine koje povećavaju vidljivost i propuštaju optimalnu količinu svjetlosti. Velik panoramski otvor površine 1,3 m2 s električnim sjenilom povećava količinu svjetlosti a time i osjećaj ugode svih putnika.

PROSTRANOST I SVESTRANOST

Vozna svojstva kao izvor bezbrižnosti

citroen-c4-prostranost

PROSTRANOST

Prostranost, svestranost i male vanjske dimenzije: Citroën C4 ima mnoge adute za svakodnevnu uporabu. Njegov međuosovinski razmak iznosi 2608 mm, a stražnja klupa nudi veliku prostranost.

citroen-c4-prtljaznik

PRTLJAŽNIK

Prtljažnik obujma od 408 litara omogućuje prijevoz prtljage za svih pet putnika. Ne nedostaje ni brojnih pretinaca: velik pretinac ispred suvozača, pretinci u prednjim vratima u koje stane boca od 1,5 litre, ladica ispod prednjih sjedala, pretinac na središnjem pročelju, pretinac ispod prednjeg naslona za laktove.

citroen-c4-dimenzije

DIMENZIJE

Dimenzije Citroën C4 kompaktne su kako bi se ograničio vanjski obujam: duljina od 4,33 m, širina od 1,79 m i visina od 1,49 m.

citroen-c4-svestranost

SVESTARNOST

Stražnja klupa (djeljiva u omjeru 2/3 – 1/3) nudi veliku prilagodljivost i otvor za prijevoz dugačkih i nezgrapnih predmeta.

VIŠE KORISNE TEHNOLOGIJE

Sskorištava najnovije tehnologije za veću jednostavnost i udobnost uporabe.

citroen-c4-tablet

Novim 7” tabletom osjetljivim na dodir može se upravljati medijskim funkcijama, telefonom, namještanjem parametara vozila i novim dodirnim navigacijskim sustavom.

citroen-c4-pokretanje vozila bez ključa

Vožnja je pojednostavnjena novim sustavom za pristup i pokretanje vozila bez ključa kojim se omogućuje ulazak u vozilo i pokretanje motora dok elektronički ključ ostaje uz vas.

citroen-c4-nadzor-mrtvog-kuta

Sustav za nadzor mrtvog kuta obavješćuje vas o prisutnosti vozila na dva ili četiri kotača u mrtvom kutu pomoću narančaste diodne lampice koja se pali u kutu retrovizora.

citroen-c4-maglenke

Svjetla za maglu sa statičkim osvjetljenjem pri skretanju dodatnim svjetlosnim snopom osvjetljavaju unutrašnjost zavoja i mogu osvijetliti kut od čak 75° na lijevoj ili desnoj strani vozila.

citroen-c4-dvofunkcijska ksenon svjetla

Za ugodan vizualni doživljaj Citroën C4 može se opremiti zakretnim dvofunkcijskim ksenonskim svjetlima koja prate kut zakretanja vozila.

citroen-c4-sos

Funkcijom CITROËN Connect Box možete pristupiti (ovisno o zemlji) hitnim pozivima i lokaliziranim pozivima za pomoć na cesti te funkcijama EcoDriving i virtualnoj servisnoj knjižici, koje su dostupne u vašem osobnom prostoru MyCITROËN na internetu.

citroen-c4-senzor-za-prelazenje-crte

Sustav za upozorenje o nenamjernom prelaženju crte (AFIL) jedno je od rješenja namijenjenih borbi protiv gubitka pozornosti.

citroen-c4-cti

Sustav inteligentnog nadzora prianjanja (CTI) prepoznaje situacije u kojima je prianjanje slabije kako bi se Citroën C4 sigurno kretao. CTI zamjenjuje sustav protiv proklizavanja ASR kako bi se optimirala vuča i zadržala putanja.

Pomoć pri kretanju na uzbrdici sustav je koji vam pomaže u lakšem kretanju na uzbrdici. Sprječava neželjeno kretanje Citroën C4 na kosini dok je papučica kočnice otpuštena.

UMJERENI TROŠKOVI

Citroën C4 opremljen je učinkovitim motorima najnovije generacije

• Tehnologija BlueHDi u skladu je s normom Euro 6 s ispuštanjem CO2 od 86 g/km i potrošnjom u mješovitoj vožnji od 3,3 l/100 km.

• Benzinski motori PureTech s turbopunjačem omogućuju visoke performanse i ujedno održavaju potrošnju goriva i emisiju CO2 na najvišoj razini.

• Ti novi motori nude visoku razinu performansi i užitka u vožnji, a ujedno kontroliraju potrošnju.

• Omjer cijene i usluge optimiran je kako bi troškovi uporabe bili smanjeni.

Back to top