Citroën SpaceTourer Business

Stil i funkcionalnost

Dinamičnost naglašena novim dizajnom

Citroën SpaceTourer Business

“Stil i funkcionalnost”

Kao ostale izvedbe, Citroën SpaceTourer Business je kombi pun karaktera koji olakšava život. Uz dizajn fluidnih linija, bez agresivnosti, njegovi oblici ističu pouzdanost i robusnost. Kotači i vrlo krati prevjesi čine da se odmah ističu idealni omjeri SpaceTourera kao i njegova prostranost.

DIZAJN

U skladu s Vašim aktivnostima

Kao spoj stila i funkcionalnosti, stražnji kraj vozila odlikuje se velikim vratima koja pozivaju na putovanja i otkrivaju velik prostor u unutrašnjosti. Bez ograničenja, suvremen, sa svojim robusnim i elegantnim stilom, SpaceTourer Business je pravi poziv na službena putovanja. Profesionalni putnički prijevoznici, hotelski prijevoz, taksisti… Sigurno postoji jedan Citroën SpaceTourer prilagođen vašim potrebama i potrebama vaših klijenata! Zahvaljujući iznimnoj modularnosti, izvedba Business se prilagođava vašim aktivnostima.

Od 5 do 9 mjesta: À la carte!

SpaceTourer Business je dostupan u tri dužine (XS: 4.60m, M: 4.95m, XL: 5.30m), od 5 do 9 mjesta. Može se konfigurirati po izboru, s obzirom na broj sjedala i opremu, te tako omogućuje odabir vozila gotovo po mjeri. Izaberite Citroën SpaceTourer za vas!

Citroen-SpaceTourer-prostranost

UGODAN OSJEĆAJ

…gdje svaki putnik ima svoj osobni prostor

Opuštanje i druženje u kabini, gdje svaki putnik ima svoj osobni prostor, geslo je Citroën SpaceTourera u Business izvedbi. Namijenjen je za dobar osjećaj svih klijenata, od grupe putnika koju treba prebaciti na kolodvor do sportske ekipe koje putuju na natječaj!

Prostranost i pristup vozilu

Otvara se čak i kada su vam ruke zauzete

Prava novost u segmentu, funkcija slobodnih ruku za bočna klizna vrata omogućuje otvaranje i zatvaranje bez dodira i s punim rukama. Jednostavnim pokretom nogom ispod kuta stražnjeg odbojnika, otključava se vozilo i vrata pored koje se nalazite automatski se otvaraju. Bočna klizna vrata mogu također biti motorizirana što je stvarna prednost za vozača jer se mogu otvarati i zatvarati iz vozačevog mjesta, što sprječava da putnici upravljaju njima.

Citroen-SpaceTourer-dimenzije

SpaceTourer Business ima veliku prostornost i pojednostavljeni pristup vozilu,
posebice za 3. red sjedala, zahvaljujući širokom otvoru bočnih kliznih vrata (do 0,93 m ovisno o izvedbi). U kabini, sjedala su
obrađena mekim i toplim materijalima te omogućuju iznimnu udobnost.

UMJERENI TROŠKOVI

Najnovije generacije BlueHDi motora

Citroën SpaceTourer opremljen je najnovije generacije BlueHDi motorima koji, uz aerodinamičnu siluetu i uravnoteženu masu (100 do 300kg manje u odnosu na modele u segmentu sa istom snagom motora), omogućava « Best in Class » razinu potrošnje i emisije CO2 u segmentu. Osim optimalne potrošnje goriva, tim motorima omogućuje se smanjenje troška uporabe jer servisni interval je 40 000 km ili dvije godine.

Rekordno niska potrošnja

Testiranja su potvrdili da Citroën SpaceTourer ima najbolju potrošnju
u segmentu (Best in Class) sa 5.1 l/100 km i samo 133 g/km CO2 (Mješovita potrošnja za motor BlueHDi 115 S&S BVM6).

Citroën-SpaceTourer-potrosnja

Različitim dizelskim motorima kojima je opremljen Citroën SpaceTourer postižu se sljedeće vrijednosti potrošnje u mješovitoj vožnji i emisije CO2 (kod izvedbe XS):

  • motor BlueHDi 95 BVM: 5,5l/100 km i 144 g/km CO2
  • motor BlueHDi 95 S&S ETG6: 5,2l/100 km i 135 g/km CO2
Citroën-SpaceTourer-dizleski-motori
  • motor BlueHDi 115 S&S BVM6: 5,1l/100 km i 133 g/km CO2
  • motor BlueHDi 150 S&S BVM6: 5,3l/100 km i 139g/km CO2
  • motor BlueHDi 180 S&S EAT6: 5,8l/100 km i 151 g/km CO2

Preuzmite web katalog novog Citroën SpaceTourera:

Back to top