Novi Citroën C Elysée

Zavodljiv i uravnotežen

Dinamičnost naglašena novim dizajnom

Novi Citroën Elysée

“limuzina privlačnog i upečatljivog stila”

Dizajn nadopunjen novim, još prestižnijim prednjim krajem, uvedena su stražnja 3D svjetla, novi ukrasni poklopac kotača i novi naplatak od lagane legure od 16’’ te dvije nove boje karoserije. Poznat je po svojoj udobnosti i prostranosti, a sada je oplemenjen i tehnologijama koje olakšavaju vožnju zahvaljujući sustavima Citroën Connect Radio i Citroën Connect Nav sa 7’’ tabletom osjetljivim na dodir.

novi-citroen-c-elysee

NADOPUNJEN I JOŠ PRESTIŽNIJI DIZAJN

Rezultat cjelokupnog znanja i umijeća marke Citroën

Zavodljiv i uravnotežen C-Elysée osmišljen je tako da naglašava oblik trovolumenske limuzine.
Uveden je novi prednji kraj koji je potpuno redizajniran. Novi odbojnik omogućuje mu da stilska obilježja Marke uklopi u izgled
međunarodnih limuzina i da dodatno naglasi status, robusnost i veličinu modela.

Doza posebne elegancije

Dokaz modernog dizajna

Nova prednja maska i kromirani chevroni protežu se sve do svjetala. Svjetla su u potpunosti preoblikovana. Povećana su i u svako od njih ugrađena su dva kromirana krila koja im daju moderan izgled.

Usklađenost prednje maske i svjetala povećava dojam širine vozila. Dojmu donjeg dijela odbojnika pridonosi vodoravno položeni ventilacijski otvor koji je usklađen s novim ukrasnim elementima svjetala za maglu. Ti dijelovi automobilu daju bolji vizualni dojam čvrstoće i pridonose njegovoj zaštiti.

Naposljetku, novi LED svjetlosni potpis ugrađen je iznad svjetala za maglu radi prepoznatljivosti nove izrazito prestižne prednje maske.

citroen-c-elysee
citroen-c-elysee

BOČNI DIO

S bočne strane dostupne su dvije nove ponude na 16-inčnim gumama: dvobojni ukrasni poklopac kotača „3D“ i sjajni naplatak od lagane legure „San Diego“. Oni su osmišljeni kako bi pojačali dojam dinamičnosti i kontrast izvedbe te su u skladu s izgledom nove prednje maske.

citroen-c-elysee

STRAŽNJI DIO

Straga je novi C-Elysée opremljen svjetlima s 3D efektom koja su svojstvena stražnjem svjetlosnom potpisu marke. Također pojačavaju dojam širine vozila i naglašavaju njegovu otmjenost.

DOBRODOŠLI U VOZILO

U unutrašnjosti je bogata armaturna ploča s ukrasnom letvicom ispred suvozačeva sjedala dostupnoj ovisno o razini opreme. Svi materijali odabrani su kako bi osigurali profinjenost, robusnost i jednostavno održavanje.

Armaturna ploča izmijenjena je kako bi istaknula novi 7’’ tablet osjetljiv na dodir. Tablet osuvremenjuje novi C-Elysée koji svakako ide u korak s vremenom.

Naposljetku, instrumentna ploča osuvremenjena je novim dojmljivim brojčanicima za više osobnosti i jasnoće. U luksuznim izvedbama novi zaslon s bijelim prikazom na kojem se navode podaci o vožnji nalazi se između dvaju brojčanika.

citroen-c-elysee-interijer
citroen-c-elysee-limuzina

CONNECT RADIO

Uz novu generaciju 7’’ tableta osjetljivog na dodir, rukovanje je jednostavnije i reaktivnije zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji. Ova oprema objedinjuje sljedeće funkcije: telefoniranje zahvaljujući tehnologiji Bluetooth (pristup telefonskom imeniku i upravljanje istovremenim pozivima), multimedijski sustav s mogućnošću slušanja glazbe s pametnog telefona, mogućnost pristupa aplikacijama na pametnom telefonu putem funkcije Mirror Screen (Android Auto & CarplayTM), multimedijski sustav s četiri zvučnika i radio AM/FM (kojim se upravlja pomoću komandi na upravljaču). Za još jednostavniju upotrebu odsad je dostupan sustav za prepoznavanje glasovnih naredbi koji omogućuje povezivanje funkcija za telefoniranje i multimedijskih funkcija.

citroen-c-elysee-navigacija

CONNECT NAV

Uz Citroën Connect Radio ovaj novi dodirni navigacijski sustav 3D povezan s internetom u stvarnom vremenu pruža mogućnost približavanja slike s pomoću dva prsta (poput iPad-a) te pojednostavnjuje navođenje zahvaljujući poboljšanim kartama. Najveći europski gradovi i znamenitosti prikazuju se u 3 dimenzije. Cjelokupni reljef također je prikazan vrlo realistično. Na cesti s nekoliko traka, sustav strelica omogućuje bržu vizualizaciju točnog voznog traka kojim se treba kretati. Tijekom navođenja na zaslonu se pojavljuju skočni prozori na kojima se u perspektivi prikazuje nadolazeće složeno raskršće s pripadajućim prometnim znakovima.

citroen-c-elysee-tablet

Udobnost, prostranost i suvremene tehnologije

Poznat po svojoj udobnosti i prostranosti, novi C-Elysée rezultat je cjelokupne stručnosti Marke u pogledu ovjesa, kvalitete i tehnologije. Nudi istinsku ravnotežu za kupce koji su u potrazi za limuzinom koja je ujedno privlačna i pristupačna. Odlikuje se izvanrednim ležanjem na cesti zbog kojeg je svako putovanje udobno bez obzira na cestu.

 Kompaktan je izvana, a istodobno straga nudi prostor dostojan većih vozila te prostran prtljažnik od 506 l. Citroën C-Elysée moderna je i prostrana limuzina, izrazite elegancije i robusnosti. U skladu s filozofijom marke CITROËN da nudi intuitivnu tehnologiju za više zadovoljstva, C-Elysée odsad je opremljen kamerom za vožnju unatrag te najnovijim radijem i navigacijskim sustavom povezanim sa 7’’ tabletom osjetljivim na dodir.

citroen-c-elysee
citroen-c-elysee
citroen-c-elysee

MOTORI

Dizelski BlueHDI 100 & benzinski PureTech 82

Novi C-Elysée opremljen je gamom učinkovitih i ekonomičnih motora. U benzinskoj izvedbi nudi motor PureTech 82 koji je dostupan s ručnim mjenjačem. U dizelskoj izvedbi dostupan je s motorom BlueHDi 100.

Novi C-Elysée proizveden je u Vigu u Španjolskoj, a na hrvatskom tržištu u ponudi je od travnja 2017.

Preuzmite web katalog novog Citroën Elyséea:

Back to top