Novi C4 Picasso

Moderan i inovativan monovolumen

Dinamičnost naglašena novim dizajnom

Novi C4 Picasso

“Moderan i inovativan monovolumen”

Dizajniran na temelju najboljeg znanja i umijeća te kreativnosti marke CITROËN, Novi C4 Picasso
moderan je i inovativan monovolumen. U 5 video priloga otkrijte inteligentne tehnologije za pomoć u vožnji, osjećaje za upravljačem,
sveobuhvatnu udobnost (program Citroën Advanced Comfort®) i učinkovitost.

DIZAJN

Jednostavno poziva na putovanje

Kako uskladiti obitelj i užitak? Ovu je jednadžbu riješio Novi Citroën C4 Picasso! Modernizirana i dinamičnija,ova nova verzija modela C4 Picasso temelji se na jedinstvenim i lako prepoznatljivim dizajnom prethodne generacije. Stilske karakteristike se obogaćuju novim stražnjim ševronima, novim prednjim dijelom koji sugerira dinamičnost i snagu te novim bojama: Siva Acier i Lazuli Blue.

Dvobojna ponuda

s krovom u crnoj boji!

Novi Citroën C4 Picasso odlikuje se dvobojnim krovom crne boje koji naglašava njegov karakter i dinamičnost. Ta nova mogućnost personalizacije, dostupna u opciji uz čitavu paletu boja, pridonosi privlačnosti izvedbe. Nude se i sjajna crna kućišta vanjskih retrovizora.

Novi Citroën C4 Picasso odlikuje se novim prednjim krajem koji pridonosi dojmu luksuza i dinamičnosti. Zadržava trostruki svjetlosni potpis karakterističan za današnje modele marke CITROËN. Prednja maska podijeljena je na dva dijela koja odvaja prednji odbojnik u boji karoserije i vrlo izduljena svjetla također ugrađena u novu masku i koji se protežu prema vanjskom rubu.

citroen-c4-picasso-dimenzije

Dimenzije

Maksimalna prostranost

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama (D: 4,44m/ Š: 1,83m/ V: 1,61m), Novi Citroën C4 Picasso spaja prostranost – po kojoj je referencija u segmentu-, prostor u kabini i modularnost.

  • Dužina: 4,438m
  • Širina: 1,826m (s retrovizorima)
  • Visina: 1,625m
  • Međuosovinski razmak: 2,785m
aluminijske-felge
citroen-c4-picasso-poklopac
citroen-c4-picasso-farovi

1 MONOVOLUMEN, 4 UNUTRAŠNJOSTI

Jednostavno poziva na putovanje

UNUTRAŠNJOST U SERIJI

  • Ovu funkcionalnu unutrašnjost najbolje definira praktičnost i kvaliteta materijala u prostoru kabine Novog C4 Picasso sa tkaninom Milazzo Grey koja se savršeno uklapa s pločom s instrumentima.

 

UNUTRAŠNJOST WILD BLUE

  • Unutrašnjost Wild Blue s izraženom modularnošću za aktivan i sportski život. Ova je unutrašnjost, osobito uz mogućnost preklapanja suvozačevog sjedala i uz prednja masažna sjedala, namijenjeno dinamičnim i mlađim kupcima kojima je važna prostornost i opuštenost u kabini.

 

UNUTRAŠNJOST DUNE BEIGE

  • Unutrašnjost Dune Beige daje prednost svjetlu i blagom ozračju u svakodnevici. Ovo je uređenje, zahvaljujući paketu Lounge koji obuhvaća opuštajuće naslone za glavu i opuštajuće poluelektrično suvozačevo sjedalo povećane udobnosti, prilagođeno kupcima koji pridaju pažnju ugodi i udobnosti te žele putovati u najboljim uvjetima, ali i odmoriti se.

 

UNUTRAŠNJOST HYPE GREY

  • Unutrašnjost Hype Grey obuhvaća sve značajke poslovne klase. To je uređenje, uz sjenila u drugom redu sjedala ili stražnja svjetla za čitanje, namijenjeno posebnim kupcima koji imaju smisao za detalje, te, uz obradu svjetlosive boje sa sedefastim odsjajem Ardoise Nacrée i kombiniranim presvlakama od tkanine Finn Black i sive kože Grey, kupcima kojima je važna otmjenost.
citroen-c4-picasso-human

UGODAN OSJEĆAJ

Maksimalna prostranost, otvaranje prtljažnika bez ruku

Treba vam velik prtljažnik? Novi Citroën C4 Picasso osmišljen je da odgovori na sve vaše potrebe za modularnošću i prostranošću. Savršeno ravan pod dobit ćete jednostavnim sklapanjem sjedala u 2. i 3. redu u pod a možete čak i suvozačevo sjedalo preklopiti u stolić pa u auto utovariti predmet dug do 2,5 m.

Novi-C4-Picasso-prtljaznik

Sustavi za pomoć u vožnji

Picasso_regulateur

AKTIVNI REGULATOR BRZINE

Uz pomoć radarskog senzora, sustav prepoznaje vozilo sprijeda i automatski održava sigurnu udaljenost koju vozač odabire unaprijed, sve dok se vozilo ne zaustavi pritiskom na kočnicu i otpuštanjem papučice gasa. Regulira brzinu pri brzini od najmanje 30 km/h do najviše 180 km/h.

citroen-picasso-pozornost-vozaca

SUSTAV PRAĆENJA POZORNOSTI VOZAČA

Sustav upozorava vozača pri prvom zanošenju vozila vizualnom porukom “obratite pozornost” i zvučnim signalom. Pri otkrivanju četvrtog zanošenja vozila, zvučni je signal jači uz poruku “napravite pauzu”. Sustav ne dijeljuje na komande vozila kako bi vozač zadržao nadzor nad vozilom.

citroen-picasso-navigacija

CONNECT NAVIGATION

Novi Citroën C4 Picasso opremljen je s novim 7“ tabletom na dodir s ekranom najnovije generacije (poput najnovijih modela pametnih telefona). Ova nova generacija monovolumena omogućuje da se potpuno neovisno koristi 12“ zaslon visoke razlučivosti i tablet te nudi novi navigacijski sustav Connect Nav.

Novi 3D navigacijski sustav na dodir povezan je u stvarnom vremenu i pruža mogućnost zumiranja pomoću 2 prsta (poput iPad-a) te pojednostavnjuje navođenje zahvaljujući poboljšanim kartama. Također, kako bi se pojednostavila sučelja i povećala sigurnost tijekom vožnje, dostupno je glasovno prepoznavanje koji omogućuje povezivanje navigacijskog sustava, telefon i multimedijskih funkcija.

MOTORI

Dizelski BlueHDI & benzinski PureTech 82

Zahvaljujući dizelskim motorima BlueHDi, Novi C4 Picasso vrlo je ekonomično vozilo u pogledu potrošnje i emisije CO2. Kao dokaz, C4 Picasso je « Best in Class » (najbolji u kategoriji) u segmentu sa emisijama već od 94g/km CO2 (potrošnja: 3,6 l/100 km) za motor BlueHDi 120 S&S BVM6.

Ponuda benzinskih motora se obogaćuje s Novim C4 Picasso. Novi PureTech 130 S&S EAT6 spaja odličan benzinski motor PureTech130 S&S i učinkovistost automatskog mjenjača EAT6 za još jednostavniju vožnju.

Preuzmite web katalog novog Citroën C4 Picassa:

Back to top