DS 4

Sav DNK marke DS

critoen-rijeka-ark-mihelic-ds

Spoj snage i profinjenosti

Kompaktna limuzina koja utjelovljuje srž francuskog luksuza

U skladu s našim nasljeđem, novi DS 4 utjelovljuje avangardan dizajn, izražajan pogled zahvaljujući novoj tehnologiji „DS LED Vision”, profinjenost, stil koji se može personalizirati, snažne i sportskije motore nego ikad prije, iskustvo dinamične i sigurne vožnje, tehnologiju i internetske usluge po mjeri, pozornost posvećenu detaljima, itd.

citroen-ds-5-rijeka-hrvatska

Avangardan dizajn

Jedinstven i fascinantan stil zahvaljujući novoj maski „DS Wings”

DS 4 – aerodinamičan stil koji pridonosi intenzivnom doživljaju. Prednji kraj kao element raspoznavanja s prednjom maskom DS Wings i svjetlosnim potpisom DS LED VISION. Ponosno ističući naše vrijednosti, novi DS 4 nastavlja se na nasljeđe odvažnog dizajna koji spaja eleganciju i dinamičnost za izvanredan doživljaj vožnje. Svaka od linija ovog otmjenog i profinjenog automobila odraz je vožnje s dobrim odzivom, okretnosti i fleksibilnosti. Jednostavnog i zaokruženog oblika, ukrašenog snažnim grafičkim linijama i elementima, novi DS 4 ima sve stilske adute automobila DS.

citroen-rijeka-ark-mihelic-ds4

Novi prednji kraj, nova marka

Šezdeset godina nakon izvornog modela DS, novi DS 4 sadrži sav DNK makre DS

U skladu s našim nasljeđem, novi DS 4 utjelovljuje avangardan dizajn, izražajan pogled zahvaljujući novoj tehnologiji „DS LED Vision”, profinjenost, stil koji se može personalizirati, snažne i sportskije motore nego ikad prije, iskustvo dinamične i sigurne vožnje, tehnologiju i internetske usluge po mjeri, pozornost posvećenu detaljima, itd.

prodaja-novih-vozila-ds4-svjetlosni-potpis-l
prodaja-novih-vozila-ds4-svjetlosni-potpis-r

Novi DS 4 krasi kromirani okvir postavljen oko dodatno zatamnjenih bočnih stakala, a iznad njih nadvija se krov zategnutih linija koji završava spojlerom. Istodobno masivan i snažan, stil stražnjeg kraja ujedno je i profinjen i izražajan. Primjeri: ukrasni kromirani elementi na donjem dijelu odbojnika i horizontalni svjetlosni elementi koji ističu stražnja svjetla, uključena i danju i noću, s jedinstvenim efektom bumeranga.

prodaja-novih-vozila-ark-mihelic-ds4-linija

Posebna pozornost posvećena svakom detalju!

Jednostavan i elegantan

Raspon boja karoserija igra na kartu  dvobojnih kombinacija predlažući 11 boja karoserije i 4 boje krova. Krov modela DS 3 s novim potpisom dostupan je u četiri boje koje se razlikuju od ostatka karoserije: crnoj onyx, bijeloj Opale, plavoj Infini ili sivoj Moondust. Kao završni dio  personalizacije kojim ćete svojem DS3 podariti uistinu jedinstven izgled, na izbor su vam dostupne i razne originalne naljepnice (Square, Graphic Art, Flower, Codesign, Plane, Zebra, Perle, Onde ili Urban Tribe). Oni će oživjeti vaš krov i dati vašem DS 3 izuzetan i moderan izgled u urbanoj dzungli.

Funkcionalna ljepota postaje element razlikovanja!

prodaja-novih-vozila-ark-mihelic-ds4-tablet

Tablet najnovije generacije omogućuje jednostavan pristup svim funkcijama automobila (66 % manje tipki, od navigacijskog sustava do reprodukcije glazbe), a posebno se ističe tehnologija Mirror Screen, to jest prikaz zaslona pametnog telefona (Android i iOS) na zaslonu armaturne ploče. Vozači u svakom trenutku mogu potpuno sigurno uživati u pogodnostima određenih aplikacija.

prodaja-novih-vozila-ark-mihelic-ds4-interijer

Pozornost posvećena detaljima odražava se u uporabi autentičnih materijala koji se primjenjuju na ekskluzivan i jedinstven način. Primjer su kožom presvučena sjedala koja izgledom podsjećaju na remen ručnog sata, ekskluzivnost marke DS! Svoju strast i stručnost stavljamo u službu vaše udobnosti i istančanog osjećaja za estetiku.

prodaja-novih-vozila-ark-mihelic-ds4-funkcionalnost

Novi DS 4 nudi tri vrste kože, uključujući kožu napa i poluanilinsku kožu, jednu od najljepših vrsta kože na svijetu koja se vrlo rijetko se upotrebljava u automobilskoj industriji. Pozornost posvećena detaljima dosegla je novi vrhunac zahvaljujući cjelovitoj ponudi kože: instrumentna ploča i obloge prednjih i stražnjih vrata presvučene su kožom napa i šivane rukom.

Napredna tehnologija

Moderna oprema i nove internetske usluge

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-automatska-svjetla

STATIČKO OSVJETLJENJE

U zavoju i pri maloj brzini (najviše 40 km/h), svjetla za maglu sa statičkim osvjetljenjem pri skretanju nude dodatni svjetlosni snop radi bolje preglednosti unutarnjeg dijela zavoja ili križanja.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds4-masaza-sjedala

MASAŽNA SJEDALA

Masaža u lumbalnom dijelu leđa za udobnost na visokoj razini. Kako biste učinkovito upotrebljavali akumulator automobila, ova značajka radi samo kad je motor uključen te u načinu rada STOP funkcije Stop and Start. Kada je funkcija aktivirana, masaža se odvija u 6 ciklusa po 10 minuta.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds4-start

SLOBODNE RUKE

Zahvaljujući funkciji otključavanja i pokretanja slobodnih ruku, vaš novi DS 4 prepoznaje vozača čim mu se on približi. Dovoljno je primiti jednu od vanjskih ručica vrata da se vrata otključaju. Da biste pokrenuli vozilo, dovoljno je pritisnuti tipku START.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds4-afil

SUSTAV ZA UPOZORENJE

Druga generacija sustava za upozorenje na nenamjerno prelaženje crte (AFIL) kojim je opremljen vaš novi DS 4 ima bolju sposobnost predviđanja. Vozač je na prelazak crte na kolniku upozoren vibriranjem sjedala.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-retrovizori

NADZOR MRTVOG KUTA

Sigurnosna oprema najnovije generacije za poboljšanu vidljivost. Signalna lampica uključit će se u jednom od vanjskih retrovizora kako bi upozorila vozača na automobil ili motocikl u mrtvom kutu.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-kamera

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Budući da je povezana s novim 7” tabletom osjetljivim na dodir, kamera za vožnju unatrag šalje sliku u boji na zaslon u kabini. Zahvaljujući vizualnim uputama u boji, vozač može posve sigurno voziti unatrag.

DS 4 CROSSBACK

Limuzina pustolovnog izgleda koja jamči avanturu

DS 4 Crossback dizajniran je kako biste u potpunosti uživali u gradskim pustolovinama i izletima izvan grada i tako utažili svoju želju za slobodom. Svojim povišenim vozačkim položajem koji jamči sigurnu vožnju te spojem robusnosti i estetike, DS 4 Crossback svoj put pronalazi izvan utabanih staza. Okretan u gradu, a dinamičan i udoban za duga putovanja – DS 4 Crossback izlazi iz standardnih okvira i poziva vas na pustolovinu. Ovaj pustolov u duši sa svojim „obujmljujućim” sjedalima i upravljačem s ravnim dnom pruža jedinstven užitak u vožnji i osjećaj potpune kontrole nad cestom (posebice zahvaljujući inteligentnom nadzoru prianjanja čime se osiguravaju optimalno prianjanje i pravodobne reakcije na svim podlogama). Savršena sinteza udobnosti i dinamičnosti!

citroen-rijeka-ark-mihelic-ds4-crossback

DS 4 Crossback osmišljen je za vaš intenzivni stil života.  Slobodan duh i avangardan stil tipične su karakteristike marke DS. Sa svojom kompaktnom siluetom i razigranim, ali fluidnim linijama, DS 4 Crossback odražava robusnost i kvalitetu te obećava intenzivna iskustva. Spojem robusnog i lijepog izgleda, DS 4 Crossback nudi iskustvo vožnje prilagođeno suvremenom nomadskom duhu. DS 4 Crossback svestran je automobil čiji je pustolovni stav naglašen snažnim stilskim elementima: oblogama blatobrana, prednjim krajem i spojlerom crne boje, krovnim nosačima… Stav koji potvrđuje i povišeno podvozje. Njegov povišeni vozački položaj i panoramsko vjetrobransko staklo koje nudi vidno polje prošireno prema gore do 45° jamče izvrsnu vidljivost. Uz izbor izražajnih i svjetlucavih boja (narančasta Tourmaline) nećete proći nezapaženo u vožnji gradom i izvan njega.

Back to top