DS 5

Magnetski privlačan

critoen-rijeka-ark-mihelic-ds

Novi DS 5 – utjelovljuje sve vrijednosti kultnog modela marke DS

Profinjenost i pozornost posvećena detaljima

Avangardan dizajn, napredna tehnologija, hipnotičan pogled zahvaljujući novoj tehnologiji „DS LED Vision”, udobnost u vožnji, vozačevo mjesto nadahnuto zrakoplovstvom, visoke performanse motora, iskustvo dinamične i sigurne vožnje, tehnologija i internetske usluge po mjeri samo su neke od prednosti magnetski privlačnog DS 5.

prodaja-novih-vozila-citroen-rijeka-ds5

Avangardan dizajn

Već na prvi pogled najavljuje novi identitet marke DS.

Novi DS 5 opremljen je tehnologijom „DS LED Vision” koja uključuje pomična duga svjetla koja sjedinjuju ksenon snagu i LED module, nove pokazivače smjera stupnjevitog paljenja koji su jedinstveni na tržištu te LED svjetla za maglu sa statičkim osvjetljenjem pri skretanju. Ona pridonose novom izgledu koji je prepoznatljiv danju i noću zahvaljujući trima modulima ugrađenima u svjetla koja podsjećaju na drago kamenje. Ksenon svjetla poboljšavaju vidljivost i sigurnost noću posebice zahvaljujući automatskom uključivanju kratkih i dugih svjetala noću.

prodaja-novih-vozila-ark-mihelic-ds5-led-svjetla
prodaja-novih-vozila-ark-mihelic-ds5-unutrasnjost
prodaja-novih-vozila-ark-mihelic-ds5
prodaja-novih-vozila-ark-mihelic-ds5-maska
prodaja-novih-vozila-ark-mihelic-ds5-led

Izražajan iz svih kutova

Aerodinamičan oblik koji pridonosi intenzivnom doživljaju

Od okomito postavljene prednje maske s logotipom DS u sredini do tehnologije „DS LED Vision”, od 7” ekrana osjetljivog na dodir u boji do vrlo učinkovitih motora, toliko je novosti koje ističu njegovu prepoznatljivost: izvanredan dizajn, dinamična i sigurna vozna svojstva, prvoklasna tehnologija.

prodaja-novih-automobila-ds5-dizajn

Zahvaljujući stražnjem izgledu naglašenom svjetlosnim potpisom sa šest svjetlosnih elemenata, gdje god se pojavi, sve oči uperene su u novi DS 5. Vrlo širokim tragom kotača koji je naglašen dvjema ispušnim cijevima ugrađenima u stražnji odbojnik ističe se stas novog DS 5 čime je potvrđena njegova staložena moć.

“Kao da se vozite u 1. klasi”

Smirenost, luksuz i užitak – unutrašnjost nadahnuta zrakoplovstvom

Materijali visoke kvalitete kao i posebna zvučna obrada u novom DS 5 pridonose njegovoj upečatljivosti vidljivoj i u najmanjim detaljima: aluminijski umetci na ručicama vrata, ukrasni elementi na konzoli, metalni umetci na ručici mjenjača i unutarnjim ručicama vrata, instrumentna ploča presvučena spužvastim elastičnim materijalom ugodnim na dodir, zvukovi su prigušeni i spokojni, zvučna izolacija i apsorpcija buke savršeno su izvedeni. Novi DS 5 dodatno je udoban zahvaljujući masažnim sjedalima s elektroničkom memorijom.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-sjedala
prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-unutrasnjost

Novi DS 5 jedan je od rijetkih automobila koji nude tri vrste kože u osam kombinacija sjedala:zrnata koža, vrhunska koža napa i poluanilinska koža, jedna od najljepših vrsta kože u svijetu koja se rijetko upotrebljava u automobilskoj industriji, osim kod nekoliko proizvođača luksuznih automobila.

Također, po prvi puta je predstavljeno novo uređenje na vratima i središnjoj konzoli u obliku metalnog dekorativnog elementa s logotipom DS; nove presvlake sjedala izrađene od kože napa u kombinacije crne boje Mistral i plave boje Saphir te oblikovane poput narukvice sata, što je jedinstvena izrada u automobilskom svijetu koja se ekskluzivno nalazi u automobilima marke DS.

Napredna tehnologija

Moderna oprema i nove internet usluge

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-head-up

HEAD-UP DISPLAY

Vrlo inovativna tehnologija, na head-up displeju u boji projicira osnovne podatke o vožnji na prozirnu ploču u vozačevu vidnom polju.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-retrovizori

SUSTAV ZA NADZOR MRTVOG KUTA

Sigurnosna oprema najnovije generacije za poboljšanu vidljivost. Signalna lampica uključit će se u jednom od vanjskih retrovizora kako bi upozorila vozača na automobil ili motor u mrtvom kutu.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-start

SLOBODNE RUKE

Zahvaljujući funkciji otključavanja i pokretanja slobodnih ruku, novi DS 5 prepoznaje vozača čim mu se približi. Dovoljno je primiti jednu od vanjskih ručica da se vrata otključaju. Da biste vozilo pokrenuli, dovoljno je pritisnuti tipku START.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-kamera

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Budući da je povezana s novim dodirnim zaslonom od 7″, kamera za vožnju unatrag šalje sliku u boji na zaslon u kabini. Zahvaljujući vizualnim uputama u boji, vozač može posve sigurno voziti unatrag.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-automatska-svjetla

AUTOMATSKA SVJETLA

Zahvaljujući minijaturnoj kameri ugrađenoj u vjetrobransko staklo, duga i kratka svjetla uključuju se i isključuju automatski, ovisno o osvjetljenju i uvjetima u prometu.

prodaja-automobila-citroen-rijeka-ds5-prijanjanje

INTELIGENTNI NADZOR PRIJANJANJA

Bez obzira na vrstu ceste i motor, ovaj sustav povezan s ESP-om (sustav za nadzor stabilnosti vozila) pomaže pri kretanju na skliskoj podlozi te osigurava bolje prianjanje i bolju vuču, smanjujući proklizavanje kotača.

Back to top