Novosti

iz Citroën svijeta

Ljetna servisna akcija Citroën

Objavljeno: 26. lipnja, 2018. godine
Citroen-akcija-servis

CITROËN je pripremio ljetnu servisnu akciju za članove kluba vjernosti Citroën Zauvijek do 4. kolovoza 2018. Uz standardne popuste koje ostvaruju članovi kluba na dijelove za održavanje, članovi sada ostvaruju ogroman popust od čak 40 % na filtre.

Stranke koje naprave zamjenu ulja i filtra ulja, zraka, peludi i goriva, postaju besplatno članovi kluba vjernosti Citroën Zauvijek čija je cijena učlanjenja 149 kn. Članstvom u klubu vjernosti ostvaruje se pravo na:

  • Povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30 %
  • Uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine
  • Poseban popust do 30% na najskuplji dio prve ugradnje
  • Dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije

Također, u tijeku je atraktivan popust od 15% na krovne nosače, nosače bicikla i krovne kutije. Ova oprema proizvedena je u skladu s najstrožim tehničkim zahtjevima Grupe PSA i savršeno se uklapa u linije vozila Citroën. Istovremeno omogućava prijevoz velikih količina stvari, a istodobno ne umanjujući udobnost svih putnika u vozilu.

Vrijeme je ljetnih odmora te je vozilo potrebno kvalitetno pripremiti i provjeriti. Potrebno je po potrebi promijeniti ulje u motoru i filtre, filtar zraka i peludi. Radi sigurnosti potrebno je provjeriti stanje guma te ih po potrebi zamijenite, a isto se odnosi i na kočioni sustav. Također zbog veliki vrućina potrebno je pravilno funkcioniranje sustava za hlađenje motora, te se treba provjeriti razina tekućine za hlađenje motora. Zbog udobnosti treba provjeriti rad i pravilno funkcioniranje klima uređaja. Ne smije se zaboraviti na metlice brisača te doliti tekućinu za pranje stakla.

Čitajte naše novosti

______________

Zimski pregled Citroën vozila

Objavljeno: 08. prosinca, 2021. godine

Citroën je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Citroën Zauvijek od 15. prosinca 2021. do 31. siječnja 2022. Uz besplatan zimski pregled vozila, članovi kluba ostvaruju popust od 30 % na filtre, kočničke pločice, amortizere i diskove te 20 % na originalnu dodatnu opremu za prijevoz.

Novi Citroën C3: još više osobnosti i udobnosti!

Objavljeno: 26. listopada, 2020. godine

CITROËN od studenog lansira na hrvatsko tržište novi C3, nasljednika treće generacije C3. On je najprodavaniji modela marke na svijetu i primjer istinskog tržišnog uspjeha sa 850.000 prodanih primjeraka od početka prodaje krajem 2016. godine.

Citroën vozila uz uštedu do 40.000 kn!

Objavljeno: 03. rujna, 2020.

Citroën je pripremio posebnu ponudu za bogato opremljena osobna vozila Citroën C3, SUV C3 Aircross i C5 Aircross s uštedom do 40.000 kn, 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Vozila su dostupna za isporuku odmah, odnosno do rasprodaje zaliha.

Citroën Berlingo: već 200.000 prodanih!

Objavljeno: 12. ožujka 2020.

Manje od godine i pol nakon lansiranja, 3. generacija Citroën Berlingo već ima više od 200.000 prodanih vozila u svijetu. U Europi, ostvareno je 16% udjela u segmentu (osobnih i lakih gospodarskih vozila) u 2019., čime je dao veliki doprinos zamahu Citroëna. marke s najsnažnijim rastom među 12 proizvođača automobila tijekom godine.

Citroën servisna akcija za amortizere

Objavljeno: 14. veljače 2020.

Citroën je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Citroën Zauvijek do 28. ožujka 2020. Uz standardne popuste koje ostvaruju članovi kluba na dijelove za održavanje, članovi sada ostvaruju poseban popust od 30 % na prednje i stražnje amortizere kao i dijelove ovjesa. Kliknite i saznajte više!

Novi SUV C5 Aircross Hybrid: SUV u klasi Ë-confort

Objavljeno: 06. studenoga, 2019.

CITROËN kreće u pohod na tržište električnih vozila predstavljajući svoj novi tehnološki podvig: novi SUV C5 Aircross Hybrid, tiho gradsko vozilo u klasi ë-Confort. Novi SUV C5 Aircross Hybrid prvi je punjivi hibridni model marke CITROËN u okviru strategije Core Model Strategy kojom se planira do 2023. postići da 80 % game ima el. izvedbu.

Citroën započeo elektrifikaciju gospodarskih vozila

Objavljeno: 31. listopada, 2019.

Citroën će 2020. svoju ponudu upotpuniti posve električnom inačicom kompaktnog furgona. Bez kompromisa kada je riječ o performansama, posve električni Jumpy stvoren je za kupce koji traže udobnost i bezbrižnost za upravljačem, dok vlasnicima tvrtki omogućuje zaokret u poslovanju kojim će poboljšati imidž i pridonijeti očuvanju okoliša.

Novi Citroën Berlingo Business sa 100% odbitka PDV-a

Objavljeno: 29. travnja, 2019.

CITROËN je obogatio svoju ponudu s putničkim automobilom prilagođenim poslovnim korisnicima i na hrvatsko tržište danas lansira novi CITROËN BERLINGO BUSINESS, uz 100 % odbitka PDV-a. Ovaj jedinstveni model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 855 kg.

Novi suv Citroën C3 Aircross: već 100.000 prodanih vozila

Objavljeno: 29. travnja, 2019.

Samo deset mjeseci nakon lansiranja, novi kompaktni SUV C3 Aircross ostvario je 100 000 prodanih vozila. Ovaj novi model označava više nego ikad povratak ofenzive marke Citroën čija je prodaja u svijetu ostvarila povećanje od 9 % u prvom polugodištu s rekordnom prodajom u Europi u posljednjih 7 godina!

Novi Citroën Berlingo Furgon osvojio titulu: “International van of the year 2019”

Objavljeno: 24. rujna, 2018.

Prekrasno priznanje za Novi Citroën Berlingo Furgon koji je danas osvojio nagradu: « International Van Of The Year 2019 » na Međunarodnom salonu u Hanoveru. Ovo je drugi put da Berlingo osvaja ovu nagradu, nakon što je prvi puta nagrađen 1997. i što je prodano više od 1,5 milijuna primjeraka.

Leave comments

Back to top