Novi Citroën C4 Picasso i Grand c4 Picasso: dizajn i udobnost

Objavljeno: 19. studenog, 2016. godine

Za moderne mlade obitelji koji žele moderan i sofisticirani, ali istovremeno i prostran i siguran auto. Druga generacija Citroën C4 Picasso, lansirana 2013., istinski je uspjeh uz više od 300 000 kupaca koje je osvojio izniman dizajn i udobnost.

Novi C4 Picasso započinje novu etapu na hrvatskom tržištu od 22. studenog i može se vidjeti u našem Showroomu u Viškovu.

Thomas Brémond @ Dream On Productions

Veću dinamičnost i izražajnost potvrđuje svojim novim prednjim krajem i ponudom dvobojnog krova, a veću mogućnost personalizacije izborom od četiri vrlo različita uređenja unutrašnjosti. Kako bi putovanje u Novom C4 Picasso uvijek bilo jedinstveno iskustvo, opremljen je novim intuitivnim tehnologijama koje su korisne u svakodnevici, poput sustava otvaranja vrata prtljažnika slobodnih ruku i nove ponude internetskih usluga uz sustav CITROËN Connect Nav. Novi Citroën C4 Picasso nudi spoj svih elemenata za blagostanje tijela i duha, kao što je program Citroën Advanced Comfort®.

Novi C4 Picasso moderan je i inovativan monovolumen, osmišljen na temelju najboljeg znanja i umijeća te kreativnosti marke CITROËN. Njegova različitost očituje se u snažnom i izražajnom dizajnu, s dinamičnim linijama i jedinstvenim svjetlosnim potpisom sprijeda i straga. Stil naglašavaju jedinstvene dimenzije koje kompaktnost povezuju s prostranošću i uzornim obujmom prtljažnika. Kabina je uređena u duhu lofta i nudi ozračje pročišćenog dizajna s mnogo svjetla i materijalima koji pridonose dojmu kvalitete i udobnosti. Taj osjećaj naglašava dinamična ravnoteža modela C4 Picasso koja spaja besprijekorno prianjanje s udobnošću svojstvenom za CITROËN za sve putnike zahvaljujući usavršenoj platformi EMP2.

Otkada je lansiran, opremljen je tehnologijama koje povećavaju udobnost poput 100 % dodirnog upravljačkog sučelja povezanog s panoramskim zaslonom visoke razlučivosti od 12’’ ili drugih inovacija za opuštenu i jednostavnu vožnju, kao što je sustav Vision 360, Park Assist ili pak regulator brzine na programiranje. Novi Citroën C4 Picasso naglašava svoje vrline i nudi najbolji spoj značajki monovolumena uz:
– ATRAKTIVNI DIZAJN fluidnih i modernih linija, koji osnažuje njegov karakter i dinamičnost novim prednjim krajem koji je zajednički objema izvedbama, novim stražnjim svjetlima sa serijskim „3D efektom“, novim aluminijskim naplatcima od 17’’, ponudom dvobojnog krova dostupnog, krovne lukove odsada u sivoj boji Silver na modelu Grand C4 Picasso, uz koje u gamu dolaze 3 nove boje karoserije;

citroen-c4-picasso-citroen-monovolumen

UGODNOST ZA SVE zahvaljujući njegovoj prostranosti, modularnosti i voznim svojstvima koje naglašavaju:

  • izbor 4 nova uređenja unutrašnjosti koja se mogu personalizirati kako bi se kabina oblikovala prema osobnim željama i prilagodila svačijem stilu života;
  • tehnologije koje pojednostavnjuju život uz novi navigacijski sustav povezan s internetom 3D CITROËN Connect Nav, povezan s novim 7“ tabletom osjetljivim na dodir, koji omogućuje veću reaktivnost i nudi nove internetske usluge. Taj novi sustav omogućuje i optimiranu upotrebu zaslona visoke razlučivosti od 12’’ radi veće fleksibilnosti i čitljivosti. Još jedna nova tehnologija koja pojednostavnjuje svakodnevnicu je sustav otvaranja vrata prtljažnika slobodnih ruku koji omogućuje otvaranje prtljažnika jednostavnim pokretom noge;
  • tehnologije za jednostavniju vožnju i veću sigurnost poput sustava za prepoznavanje prometnih znakova i preporučivanje brzine, prilagodljivog regulatora brzine s funkcijom za zaustavljanje, aktivnog sustava za upozorenje na nenamjeran izlazak iz voznog traka, aktivnog sigurnosnog kočenja, sustava praćenja pozornosti ili aktivnog sustava za nadzor mrtvog kuta.

citroen-c4-picasso-obiteljski-auto-citroen

“Novi Citroën C4 Picasso predstavlja naše najbolje znanje i umijeće. Uz jedinstveni, moderni i dinamični dizajn, nudi neusporedivu razinu udobnosti. Njegova konstrukcija i platforma EMP2 donose spoj prostranosti, modularnosti i voznih svojstava radi udobnosti svih putnika“

Back to top