Novosti

iz Citroën svijeta

Novi SUV Citroën C3 Aircross finalist izbora “Automobil 2018 g.”

Objavljeno: 01. prosinca, 2017. godine

Žiri europskog izbora Automobil godine (Car of the Year) odabrao je 7 modela između 37 automobila koji su se natjecali. Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross jedan je od finalista ovog prestižnog natjecanja. Automobil godine 2018. bit će objavljen 5. ožujka na Salonu automobila u Ženevi.

citroen-suv-aircross

Svake godine od 1964., organizacija “Car of the Year” nagrađuje automobil godine. U ovom glasovanju sudjeluje 60 novinara iz 23 europske zemlje. Pobjednički automobil ocjenjuje se na temelju kriterija kao što su omjer cijene i kvalitete, dizajn, udobnost, sigurnost, tehnologije i ekološke performanse.

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross jedan je od 7 finalista i natječe se za nagradu Automobil godine 2018. Svojom jedinstvenom morfologijom te snažnim i svježim stavom, Novi SUV C3 Aircross zabilježio je već više od 25.000 narudžbi u Europi. Svoje kupce privlači svojom kabinom koja koristi jedinstvenu stučnost marke Citroën u pogledu prostora u unutrašnjosti, modularnosti i svjetlosti. Nudeći visoku razinu udobnosti i sigurnosti, ima 12 modernih tehnologija za pomoć u vožnji, 4 tehnologije za povezivost, a osvojio je 5 zvjezdica na Euro NCAP testu. Na hrvatsko tržište lansira je 1. prosinca 2017.

Marka CITROËN
Kao međunarodna automobilska marka široke ponude, CITROËN njeguje odvažnost i kreativnost od 1919. Automobili CITROËN ističu se svojim dizajnom, donose zadovoljstvo svojom udobnošću i tehnologijama te unose dašak svježine u svijet automobila, na primjer novi C3 ili novi kompaktni SUV C3 Aircross. CITROËN ima 10 000 prodajnih i postprodajnih mjesta u oko 80 zemalja te više od 1,1 milijun prodanih vozila u 2016. Ima i osam konstruktorskih naslova prvaka svijeta na prvenstvu WRC te u 2016. osvaja treći uzastopni naslov konstruktorskih prvaka svijeta na prvenstvu WTCC.

 

KONTAKT ZA NOVINARE :

Jasmina PECOTIĆ
tel: 098 432 133
mail: jasmina.pecotic@c-automobil-import.hr

Čitajte naše novosti

______________

Leave comments

Back to top