Citroën C3

Novo iskustvo vožnje

Novi Citroën C3

Dizajn i sposobnosti vrijedne divljenja!

Novi Citroën C3 s istinskim nadahnutim izgledom izdvaja se iz gomile zahvaljujući karakterističnom i odvažnom dizajnu. Zahvaljujući 97 mogućih kombinacija vanjskog izgleda, novi C3 dodatno naglašava modernost i atraktivnost svoje ponude. Novi Citroën C3 izrazito je moderan i nudi 12 sustava za pomoć u vožnji koje jamče bezbrižnost.

citroen-c3-ark-mihelic

SNIMITE SVOJA ISKUSTVA

Novi prednji kraj koji krasi Novi Citroën C3 označava potpuni zaokret u pogledu stila game CITROËN. Odvažan dizajn prednjeg dijela inspiriran je konceptnim automobilom CXPERIENCE. Kada je u pitanju udobnost, novi Citroën C3 postavlja referentnu vrijednost sa svojim novim sjedalima Advanced Comfort i ovjesom karakterističnim za Citroën vozila.

citroen-c3-maska

URBAN RED

Prednja maska novog Citroëna C3 označava novu eru u smislu stila za Citroën vozila.

citroen-c3-personalizacija-automobila

97 PERSONALIZACIJA

Svojim odvažnim i živopisnim karakterom, Novi Citroën C3 ističe se u svom segmentu. Mogućnosti prilagodbe su beskrajne zahvaljujući 97 kombinacija boja vanjskih boja, 4 boje krova, 2 ponude boja interijera i potpuno novi dizajn kotača.

citroen-c3-interijer-i-sjedala

ADVANCED COMFORT®

Novi Citroën C3 dizajniran je kako bi svako putovanje bilo ugodno iskustvo. Osjećaj udobnosti unutar novog C3 dodatno je poboljšan uključivanjem novih Citroën Advanced Comfort sjedala.

citroen-c3-pomoc-u-voznji

POMOĆ U VOŽNJI

Novi Citroën C3 sadrži do 12 sustava pomoći u vožnji, pružajući sigurnost i sigurnost tijekom vožnje.

citroen-c3-viskovo

97 MOGUĆIH KOMBINACIJA VANJŠTINE

Personalizirajte svoj novi Citroën C3!

7 BOJA KAROSERIJE

Dvije nove svijetle boje – Crvena Elixir i Plava Spring savršeno nadopunjuju postojeću paletu boja (Crna Perla Nera, Siva Acier, Siva Platinum, Bež Sable i Bijela Banquise).

Onda, koji ćete C3 izabrati?

Airbump

Uspješan spoj stila i praktičnosti

Njegova elastična površina, koja je svjetska posebnost, štiti vaše vozilo od svakodnevnih malih udaraca.

Ova “druga koža” koji se također koristi na branicima, odupire udarce i ogrebotine, kao i slanu vodu i pijesak. Koncept je osmišljen s vidljivim šarama, baš kao i kod poznatog Meharia koji je također imao elemente plastične karoserije.

Njegova tajna? Mnogobrojne kapsule zraka ispod elastične površine od termoplastičnog poliuretana koja ne zahtijeva posebn održavanje.

citroen-c3-dizajn
citroen-c3-airbump
citroen-c3-karoserija
novi-citroen-c3-human-ark-mihelic-rijeka-human

4 COLOR PAKETA

Color paketi sastoje se od obojenih elemenata oko svjetla za maglu i Airbump® područja. Novi Citroën C3 odlikuje se potpuno novim color paketom – plavi Emeraude. U ponudi su i dalje postojeći crni, bijeli i crveni color paketi.

4 BOJE KROVA

PERSONALIZIRAJTE NOVI CITROËN C3

Novi Citroën C3 nudi novu boju krova – plava Emeraude (uz postojeće bijelu Opale, crnu Onyx i crvenu Aden). Boje krova usklađene su s bojom vanjskih retrovizora i obruba stražnjih trokutastih stakala.

Sviđa Vam se novi izgled?

3 KROVNE NALJEPNICE

U ponudi su nove teme uređenja (Crvena, Techwood, Emeraude) u obliku naljepnica za krovnu kapsulu i stražnja trokutasta stakla.

3 UREĐENJA UNUTRAŠNJOSTI

Uz serijsko uređenje unutrašnjosti kojim se ističu pročišćene linije, Novi C3 nudi i dvije nove mogućnosti uređenja unutrašnjosti: Techwood i Emeraude.

citroen-c3-hrvatska
citroen-c3-viskovo-hrvatska
citroen-c3-ark-mihelic-viskovo

ADVANCED COMFORT SJEDALA

NOVA CITROËN ADVANCED COMFORT SJEDALA

Novi Citroën C3 uvodi sjedala Advanced Comfort, što je isključivo inovacija marke CITROËN. Prostrana sjedala, iznimno vizualno i fizički udobna a imaju podstavljene obloge s grafičkim efektom koje daju dobru potporu u lumbalnom dijelu.

Sviđa Vam se novi izgled?

citroën-advanced-comfort-sjedala

PRTLJAŽNIK OD 300 L

Novi Citroën C3 olakšava svakodnevicu. Pretinci su osmišljeni tako da budu što funkcionalniji i da ne narušavaju unutarnji sklad. Novi C3 nudi odlično osmišljen središnji pretinac, koji maksimalno oslobađa prostor u prednjem dijelu vozila, ali i veliki pretinac za rukavice (6,25 l). Naposljetku, nema kompromisa ni u pogledu obujma prtljažnika jer C3 ima velik obujam prtljažnika od 300 l.

citroen-c3-bunker

12 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

koji jamče bezbrižnost!

pomoc-pri-parkiranju

POMOĆ PRI PARKIRANJU

Dizajniran za lakšu gradsku vožnju, ovaj sustav uključuje 6 senzora za pomoć u parkiranju koji upozoravaju vozača u obliku zvučnog upozorenjae.

active-safety-break

ACTIVE SAFETY BREAK

Ova tehnologija kočenja u nuždi svodi na minimum rizik od sudara. Sustav je dizajniran za otkrivanje nepokretnih i pokretnih prepreka kao i pješaka. Ako sustav otkrije rizik od sudara, šalje jasno upozorenje, a ukoliko vozač ne reagira, automatski aktivira kočnice.

hill-assist

HILL START ASSIST

Pomoć pri pokretanju na uzbrdici.

sustav-upozorenja-za-nepaznju-vozaca

SUSTAV UPOZORENJA NA NEPAŽNJU VOZAČA

Analizirajući smjer vožnje Citroëna C3, sustav može otkriti je li vozač izgubio koncentraciju i poslati zvučno i vizualno upozorenje.

zadrzavanje-vozila-unutar-trake

SUSTAV POMOĆI PRI ZADRŽAVANJU VOZILA UNUTAR TRAKE

Ako Citroën C3 prijeđe liniju bez aktiviranja indikatora, sustav upozorenja o napuštanju prometne trake vozaču šalje jasne vizualne i zvučne upozorenja.

active-safety-break

UPOZORENJE NA OPASNOST OD SUDARA

Sustav šalje informaciju vozaču o mogućnosti sudara s vozilom ispred u obliku zvučnog i vizualnog signala.

kamera-za-voznju-unatrag

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Kamera za vožnju unazad s parking senzorima pokazuje jasan prikaz onoga što je iza vas na 7″ zaslonu osjetljivom na dodir. Dodatne obojene linije čine položaj prepreka jasnijim i pomažu vam da lakše manevrirate oko njih.

coffee-break-aller

COFFEE BREAK ALERT

Za vrijeme dugih putovanja sustav upozorava vozača da je vrijeme za stanku.

automatska-duga-svjetla

AUTOMATSKO PREBACIVANJE DUGA/KRATKA SVJETLA

Sustav koji se prilagođava stanju u prometu te vam osigurava da uvijek imate odgovarajuću rastvjetu za noćnu vožnju.

prepoznavanje-prometnih-znakova

PROŠIRENO PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Sustav prepoznaje znakove ograničenja brzine i prikazuje podatke na kontrolnoj ploči automobila.

MOTORI POSLJEDNJE GENERACIJE

Novi Citroën C3 ima učinkovite, efikasne i štedljive motore najnovije generacije koji su homologirani u skladu sa zahtjevima norme Euro 6. A za još bezbrižniji i opušteniji doživljaj za volanom, Novi C3 dostupan je i uz motor s automatskim mjenjačem EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6).

citroen-c3-motori
Back to top