Servis i usluge

Citroën na usluzi Vašeg automobila

AKTUALNE AKCIJE U NAŠEM SERVISU

ONLINE NARUDŽBA ZA SERVIS


   

  Paket zamjena ulja i filtra uljaDodatna opremaZamjena ulja za vozila starija od 3 god

  OSTALE USLUGE ODRŽAVANJA

  ZAŠTO NAŠ SERVIS?

  „Servisiranje i popravak vozila srce su našeg cjelokupnog poslovanja!“

  GENERALNA DIREKTORICA GROZDANA MIHELIĆ

  „Zadovoljan klijent na servisu, siguran je kupac novog modela Citroën vozila!“

  Vođeni tom idejom, svim svojim klijentima trudimo se pružiti najbolju uslugu u pogledu kvalitete, istovremeno zadovoljavajući optimalan omjer kvalitete i cijene za kupca kao i potpunu zaokruženu uslugu, dakle cijelu paletu usluga koju možete zatrebati kao vlasnik vozila marke Citroën ili DS automobiles. Ark-Mihelić ima iskustvo sa servisiranjem i popravcima vozila već više od 25 godina. Sve radove izvršavamo unutar svog vlastitog tima ljudi: od automehanike, autoelektrike, autolimarije, autolakirnice do vulkanizerskih usluga i ručne eko praonice vozila kao i prateće usluge kao što su najam uslužnog vozila za vrijeme popravka Vašeg vozila i izrada polica obaveznog i Kasko osiguranja u suradnji sa osiguravajućim kućama.

  Kao ovlašteni serviser za marku Citroen i DS Automobiles, naš team se konstantno obučava za rad na najnovijim tehnologijama u automobilskoj industriji kako bismo uspjeli zadovoljiti sve zahtjeve svojih klijenata. Za usavršavanje i napredak, inspiraciju nam daje svaki naš klijent, uvažavamo svaki prijedlog, pohvalu ali i kritiku ili žalbu, razmatramo ih i detaljno razrađujemo, razvijamo i uvodimo promjene koje vode ka novom poboljšanju.
  Jučer, danas i sutra – uvijek smo tu za Vas!

   

  Sretnu i sigurnu vožnju želi Vam tim Ark-Mihelić!

   

  * Podaci koje nam pošaljete će biti spremljeni i korišteni isključivo u svrhu odgovaranja na Vaš upit i neće biti dostupni trećim osobama.

  Back to top