Dezinfekcija filtera kabine (peludi)

Citroën na usluzi Vašeg automobila

Rezervirajte svoj termin za dezinfekciju klime još danas!

Dolazi toplije vrijeme i Vaš klima uređaj će biti ponovo raditi pod punim opterećenjem stoga Vam nudimo pregled  u 8 točaka s čišćenjem kanala ventilacije. Namjena klima uređaja je:

  • Održavati ugodnu temperaturu kabine vozila
  • Filtrirati čestice*, prašine i peludi iz zraka
  • Brzo odmagljivanje svih stakala suhim zrakom

 

Filtar kabine (peludi) sprječava prodiranje peludi, prašine, čestica nastalih izgaranjem ulja kao i neke bakterije. Također sprječava nakupljanje naslaga na vjetrobranskom staklu koje vozaču smanjuju vidljivost.

Preporuka je da barem svakih 15.000 km očistite kanale dobave zraka u kabinu . Ultrazvučnom dezinfekcijom klime uništit ćete sve mikrobe, bakterije, grinje, alergene i gljivice na izmjenjivaču topline, radijatoru za grijanje i sistemu za dovod svježeg zraka u kabinu vozila. Dezinfekcija klime u posebnoj ponudi stoji 170.00KN za sve modele vozila.

Podsjećamo Vas da servisne intervale svog vozila možete provjeriti u svojoj servisnoj knjižici ili upitom na e-mail servis@ark-mihelic.hr (navesti model vozila i motor ili broj šasije vidljiv u prometnoj dozvoli i kilometražu koju vozilo ima).

Sve informacije o svom vozilu možete dobiti i registracijom na portal My Citroën, a aktualne ponude u našem servisu možete pratiti i putem naše Facebook stranice.

Imajte u vidu da su originalni dijelovi marke Citroën najbolje prilagođeni dijelovi za Vaše vozilo, da imaju jednogodišnju garanciju i da ih ugrađuju stručni djelatnici našeg servisa koji se konstantno obučavaju kako bi osigurali brzu i kvalitetnu ugradnju rezervnih dijelova i opravdali Vaše povjerenje u marku Citroën.

CITROËN ima u svojoj ponudi nekoliko vrsta original rezervnih dijelova:

 

  • Rezervne dijelove prve ugradnje, koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila i ugrađuju se na sva vozila u tvorničkom jamstvu Citroen
  • Rezervne dijelove Citroen Eurorepar, koji su namijenjeni vlasnicima starijih vozila i svima onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali po povoljnijoj cijeni uz isto jamstvo od godinu dana na svaki dio ugrađen u našem servisu.
Back to top