Citroën SUV C5 Aircross

Odvažan i siguran, SUV visoke udobnosti

Dinamičnost naglašena novim dizajnom

CITROËN SUV C5 AIRCROSS

SUV nove generacije vrijedan divljenja

CITROEN predstavlja novi SUV C5 Aircross, 100% SUV u karoseriji s velikim kotačima, robustan i mišičav dizajn i visoko odstojanje od tla, a 100% Citroën u svojoj osobnosti, dizajnu i širokom rasponu mogućnosti prilagodbe. Novi SUV C5 Aircross je najudobniji i naj modularniji SUV u svom segmentu, a najbolji u klasi za kapacitet prtljažnika (od 580 do 720 l ovisno o tome jesu li sjedala preklopljena ili nisu).

suv-citroen-c5-aircross

DIZAJN

ODVAŽNA OSOBNOST

Duljine 4,50 m, on ističe svoju snažnu i dinamičnu osobnost bez agresivnosti. On donosi dašak svježine u SUV segment sa svojim širokim i impozantnim dizajnom prednjeg kraja, visokim poklopcem motora, tekućim linijama s jakim grafičkim značajkama kao što je Airbump® s umetkom u boji.

Također donosi i velike kotače promjera 720 mm, odmakom od tla od 230 mm, zaštitu za pragove i rubove blatobrana, te elegantne dvoslojne krovne šipke. Njegove bočne stranice ističu gotovo neprekinutu staklenu površinu, istaknut kromiranim C nosačem koji naglašava unutarnji prostor automobila.

citroen-c5-aircross
citroen-suv-c5-aircross

JEDINSTVENA OSOBNOST

Novi SUV C5 Aircross opremljen je s naprednim ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima, Citroënovom inovacijom koju pokreće stručnost tvrtke u području ovjesa.

citroen-suv-c5-aircross

4 LED MODULA

Stražnja strana, čvrsta, široka i visoka, naglašava prostornost i kapacitet prtljažnika (od 580 do 720 l). Stražnja svjetla opremljena su s četiri LED modula sa svake strane vozila.

citroen-suv-c5-aircross

OTKRIJTE NOVI C5 AIRCROSS

30 kombinacija vanjštine, 5 tema unutrašnjosti

Novi SUV C5 Aircross nudi širok raspon mogućnosti prilagodbe. To uključuje 30 mogućih vanjskih kombinacija, sa sedam boja karoserije (Polar White, Pearl Black, Platinum Grey, Steel Grey, Volcano Red, Tijuca Blue, Opalescent White) i tri pakiranja u boji (srebrna, bijela i crvena); vanjske boje mogu se kombinirati s krovom Pearl Black.


UDOBNOST

Široka i visoka središnja konzola, udobna sjedala postavljena visoko da vam daju osjećaj kontrole nad cestom, a boje i materijali svemu dodaju dojam zaštite i profinjenosti koju daje unutrašnjost.

OVJES S PROGRESIVNIM HIDRAULIČNIM GRANIČNICIMA

Novi SUV C5 Aircross opremljen je s naprednim ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima, Citroënovom inovacijom koju pokreće stručnost tvrtke u području ovjesa. Ova tehnologija, koja je nastala zahvaljujući iskustvu marke u auto utrkama, poboljšava apsorpciju udaraca, osobito na većim neravninama i grbama, bez ikakvog odskakanja. Pruža veću slobodu u odstojanju od tla, pružajući “efekt vožnje čarobnim tepihom”, dajući dojam da automobil lebdi preko neravnina.

citroen-suv-c5-aircross

CITROËN HILL ASSIST

Široka i udobna sjedala novog SUV C5 Aircrossa pružaju putnicima osjećaj da su smješteni u naslonjaču u prijenosnom dnevnom boravku. Obloga od 15 mm debele pjene osigurava njihovu mekoću i izdržljivost. Prednja sjedala napunjena su pjenom visoke gustoće kako bi se izbjeglo loše držanje nakon dugih vožnji i mogu se podesiti po visini dok se nasloni za glavu mogu podesiti po visini te uzdužno. Prednja sjedala nude i sustav za masažu s više točaka.
citroen-c5-aircross

SUV S NAJVEĆOM PRILAGODLJIVOŠĆU U SEGMENTU

Sa svoja tri pojedinačna, podesiva stražnja sjedala, novi SUV C5 Aircross je naj modularnije vozilo u svom segmentu. Ova su sjedala iste širine i mogu se pomaknuti naprijed i natrag, što omogućuje prilagodbu kabinskog prostora ili prtljažnika. Ona su podesiva u nagibu u pet položaja i lako se uklanjaju kako bi oblikovali ravni pod. Novi SUV C5 Aircross također ima mnoge odjeljke za pohranu, uključujući središnji naslon za ruku, koji pokriva veliki hlađeni pretinac.
citroen-suv-c5-aircross-rijeka
citroen-suv-c5-aircross
citroen-suv-c5-aircross-led
citroen-c5-aircross-prostranost

UNUTRAŠNJOST

ZAŠTITA I OSJEĆAJ UGODE

Kabina novog SUV C5 Aircross je prostrana i veličanstvena. Donosi raskošan i uglađen dizajn, istodobno posvećujući pozornost na funkcionalnost. Ima impresivnu komandnu ploču koja se proteže po cjelokupnoj širini. Na mjestu vozača, ploča s instrumentima nudi konfigurabilan digitalni displej s 12,3′-inčnim zaslonom, koji prikazuje odabrane informacije o vožnji u vozačkom vidnom polju.

Široka i visoka središnja konzola, udobna sjedala postavljena visoko da vam daju osjećaj kontrole nad cestom, a boje i materijali svemu dodaju dojam zaštite i profinjenosti koju daje unutrašnjost.

Prilagođavanje se proteže na kabinu, s pet tema koje se poigravaju sa svjetlosti, toplinom i profinjenošću: uz serijsku tu su i unutrašnjosti Wild Gray, Metropolitan Beige, Metropolitan Gray i Hype Brown.

20 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

Ove tehnologije predstavljaju prvi korak prema autonomnoj vožnji

citroen-suv-c5-aircross

KAKO BI POVEĆALI SIGURNOST U VOŽNJI

Ove tehnologije predstavljaju prvi korak prema autonomnoj vožnji: aktivna sigurnosna kočnica, sigurnosna kočnica nakon sudara, sustav za praćenje mrtve točke, upozorenje o izlasku iz vozne trake, prilagodljivi tempomat s funkcijom Stop & Go, upozorenje o riziku od sudara, upozorenje na umor vozača, prepoznavanje ograničenja brzine, sustav pomoći tijekom vožnje na autocesti, automatsko paljenje dugih svjetala.

citroen-suv-c5-aircross

KAKO BI POVEĆALI UDOBNOST

Novi SUV C5 Aircross također nudi širok spektar tehnologija za povećanje udobnosti vožnje: otključavanje i pokretanje vozila bez ključa, električnu parkirnu kočnicu, pomoć pri parkiranju, kamera za vožnju unatrag s pogledom odozgo, 360 Vision.
citroen-suv-c5-aircross

KAKO BI SVAKODNEVNU VOŽNJU UČINILI LAKŠOM

Ove tehnologije će učiniti vožnju ugodnim iskustvom, bez obzira na uvjete: Grip Control s Hill Assist Descent (pomoć pri vožnji na nizbrdicama), pomoć pri kretanju na uzbrdici, statičko osvjetljenje u zavoju, sustav stabilnosti pri vuči prikolice.
citroen-c5-aircross
citroen-c5-aircross-prtljaznik

6 TEHNOLOGIJA POVEZIVOSTI

SAVRŠEN SPOJ AUTOMOBILA I DIGITALNOG SVIJETA

Novi SUV C5 Aircross pruža putnicima intuitivne sustave vrhunske tehnologije kako bi im pružio kontinuitet između njihovog digitalnog svemira i njihovog automobila: 8 ” tablet s kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir, koji korisnicima omogućuje prilagodbu postavki automobila, pristup multimedijskom sustavu, telefonu, klima uređaju i navigacijskom sustavu, kao i: funkciji Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box s paketom SOS, bežičnim punjenjem pametnih telefona i kameri ConnectedCAM Citroën ™.

MOTORI

SNAŽNI I EFIKASNI

citroen-c5-aircross-motori

Novi SUV C5 Aircross nudi niz učinkovitih i moćnih Euro 6.2 motora s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa ili 8-stupanjskim automatskim mjenjačem:

  • 2 benzinske inačice: PureTech 130 S & S sa 6 brzinskim ručnim mjenjačem i PureTech 180 S & S sa 8 brzinskim automatskim mjenjačem.
  • 3 Diesel verzije: BlueHDi 130 sa 6 brzinskim ručnim mjenjačem, BlueHDi 130 S & S i BlueHDi 180 S & S sa 8 brzinskim automatskim mjenjačem.

Novi SUV C5 Aircross nudi najnoviju verziju 8-brzinskog automatskog mjenjača, “Efficient Automatic Transmission” s 8 stupnjeva prijenosa s upravljanejm putem digitalne kontrole, nudeći još veću učinkovitost i udobnost:

  • Njegova potrošnja goriva je do 7% niža u odnosu na 6-brzinski automatik zahvaljujući dva dodatna stupnja prijenosa.
  • Dvije dodatne brzine omogućuju bržu promjenu stupnja prijenosa smanjenjem intervala između promjena stupnja prijenosa.

DIMENZIJE

Dužina:

4500 mm

Širina:

1969 / 2099 mm

Visina:

1654 / 1689 mm

Zapremnina prtljažnika:

580 / 1630 litara

Preuzmite web katalog novog Aircrossa:

Back to top