Citroën Berlingo

Prostran, udoban s mogućnošću personalizacij

Dinamičnost naglašena novim dizajnom

CITROËN BERLINGO

Utemeljitelj segmenta vozila za slobodno vrijeme

Citroën predstavlja svoj novi Berlingo koji zadržava sve adute prethodnih generacija uz više suvremenosti. Novi Citroën Berlingo nudi inovativan i odvažan odgovor u pogledu dizajna, modularnosti i praktičnosti.

Prostran, udoban s mogućnošću personalizacije, Novi Citroën Berlingo se ističe brojnim adutima poput: oslobođenog prostora za još veći obujam, izvanredne modularnosti s 3 stražnja preklopiva i individualna sjedala, brojnim pretincima uz višenamjenski Modutop® krov najnovije generacije te ponudom unutrašnjosti.

DIZAJN

IKONA U SEGMENTU

citroen-berlingo-dizajn

Snažan i odvažan karakter, dinamična silueta, dizajnirani Airbump® i umetci u boji: Novi Citroën Berlingo je ikona među vozilima za slobodno vrijeme.
Novi Citroën Berlingo ima robusnu i inovativnu morfologiju. Suvremen i zaigran, nudi 2 duljine: standardnu M s 4,40 m duljine, te nova XL izvedba s duljinom do 4,75 m.
2 siluete M i XL mogu prevoziti 5 ili 7 putnika.
Sprijeda se Novi Citroën Berlingo ističe: višim i kraćim poklopcem motora, prednjim krajem u skladu s identitetom marke Citroën sa dvostrukim svjetlosnim potpisom i pomaknutim vjetrobranskim staklom koji nudi više prostora i svjetlosti.
Fluidna silueta je također naglašena krovnim nosačima i Airbump® koji ističu robusnost vozila i ujedno štite karoseriju.

DIMENZIJE

citroen-berlingo

Dužina:

4753 mm

Širina:

1848 / 2107 mm

Visina:

1849 mm

Zapremnina prtljažnika:

850 / 2693 litre

Broj sjedala: 5
Masa vozila: 2140 kg

citroen-berlingo

Dužina:

4403 mm

Širina:

1848 / 2107 mm

Visina:

1844 mm

Zapremnina prtljažnika:

597 / 2126 litara

Broj sjedala: 5
Masa vozila: 2120 kg

DIZAJN I BOJA: SNAŽAN KARAKTER

24 kombinacija za personalizaciju

Novi Citroën Berlingo ima široku ponudu boja karoserije: Sable, Aqua Green, Siva Artense, Siva Platinium, Crna Onyx, Deep Blue, Crvena Ardent i Bijela Banquise.

Personalizacija se može naglasiti paketom opreme Boja uz detalje u bijeloj ili narančastoj boji koji se nalaze oko svjetla za maglu i na bočnim letvicama.

Novi se Citroën Berlingo ističe po prozračnim dizajnu ploče s instrumentima sa brojnim pretincima za odlaganje stvari. Kabina nudi visoki položaj u vožnji.

Ambijent XTR se ističe po Line Green tkanini sa narančastom trakom na razini naslona sjedala.

citroen-berlingo-dizajn

Novi Citroën Berlingo se mijenja, više prostora, više modularnosti…

CITROEN ADVANCED COMFORT®

UDOBNOST U KABINI ZA POTPUNU BEZBRIŽNOST

Udobnost u kabini za potpunu bezbrižnost

citroen-berlingo

Novi Citroën Berlingo se potpuno uklapa u program Citroën Advanced Comfort®.

Nudi optimalnu kvalitetu u vožnji koja pretvara svako putovanje u trenutke užitka zahvaljujući udobnosti sjedala, ovjesu i zvučnoj izolaciji visoke razine.

Novi Citroën Berlingo ima kabinu punu svjetlosti, zahvaljujući velikoj staklenoj površini. Dodatak svjetlosti donosi veliki panoramski ostakljeni krov, s elekričnim zaslonom za sunce.

Pametni pretinci i prostor za sve putnike

citroen-berlingo

Praktičan iznutra i izvana, Novom Citroënu Berlingo se pristupi vrlo jednostavno zahvaljujući bočnim kliznim vratima i stražnjem staklu na otvor.

Novi Citroën Berlingo nudi velikodušnu prostornost i referentnu modularnost zahvaljujući preklopivim sjedalima. Obujam prtljažnika može biti do 775 litara u M izvedbi odnosno do 1050 litara u XL izvedbi.

Novi Citroën Berlingo nudi 186 l za odlaganje stvari u raznim pretincima raspoređeni u vozilu. Radi se o pametnim i velikodušnim pretincima poput one uz Modutop® krov s ukupnim obujmom od 92 l.

TEHNOLOŠKA INTELIGENCIJA

19 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

Potpuno bezbrižna vožnja

citroen-berlingo

Novi Citroën Berlingo objedninjuje suvremene i korisne tehnologije. Ima najbolje tehnologije kako bi se osigurala najbolja razina sigurnosti i bezbrižna vožnja.

Sigurnost uz 19 sustava za pomoći u vožnji

citroen-berlingo

Upozorenje za nenamjerni izlazak iz voznog traka, Podsjetnik za stanku, Sustav nadzora mrtvog kuta, Prošireno prepoznavanje prometnih znakova, Automatsko kočenje u hitnim situacijama, Kamera za vožnju unatrag sa Top Rear Vision…

Potpuna povezivost uz 8” tablet

citroen-berlingo

8” tablet i 4 tehnologije za povezivanje omogućuju kontinuitet između vaše digitalno okruženje i vaše vozilo: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box i bežično punjene za pametne telefone.

MOTORI

citroen-berlingo

Novi Citroën Berlingo ima dinamične vozne osobine zahvaljujući spoju nove platforme i učinkovitih motora najnovije generacije u pogledu potrošnje i emisije CO2.
Novi Berlingo ima benzinske i dizelske motore prilagođeni svim upotrebama, kako gradske tako i vangradske. Motori nude izvanredne performanse uz poštivanje okoliša.
Novi Citroën Berlingo uvodi automatski mjenjač s 8 stupnjeva prijenosa EAT8, za optimalnu udobnost u vožnji.

Benzinski PureTech motor:
1.2 PureTech S&S 110 KS

Dizelski BlueHDi motori:
1.5 BlueHDi S&S 75 KS, 100 KS ili 130 KS BVM6 / EAT8

Preuzmite web katalog novog Aircrossa:

Back to top