Novi Citroën SUV C3 Aircross

SUV nove generacije vrijedan divljenja

NOVI SUV CITROËN C3 AIRCROSS 

Najviša razina udobnosti

Novi SUV Citroën C3 Aircross izražava svoje prepoznatljive značajke kroz potpuno redizajniran i još jači prednji kraj. Od sada nudi još više mogućnosti za personalizaciju, jer nudi nove boje karoserije, 70 kombinacija boja, nove ukrasne dodatke, pakete boja i aluminijske felge. Sada je dostupan sa sjedištima Advanced Comfort koja su predstavljena na modelu SUV Citroën C5 Aircross. Nudi novi 9″ zaslon osjetljiv na dodir i još uvijek je opremljen sa svih pet tehnologija povezivanja i dvanaest sustava pomoći u vožnji.

citroen-suv-c3-aricross-dizajn

Izraženiji dizajn

Prepoznatljiv prednji dio novog Citroën SUV C3 Aircross potpuno je redizajniran da izgleda snažnije i predstavlja novi svjetlosni potpis marke Citroën, prvi put predstavljen s novim modelom Citroën C3 2020. Kromirani logotip proširio se prema LED svjetlima, koja pružaju bolju vidljivost i veću sigurnost. Novi SUV Citroën C3 Aircross također je ima novu rešetku s inovativnim geometrijskim motivom i novi srebrno-sivi završetak sa šarenim umetcima.

citroen-suv-c3-aricross

PERSONALIZACIJA

70 KOMBINACIJA BOJA

Za eksterijer postoji nekoliko mogućnosti personalizacije, jer nudimo čak 70 različitih kombinacija, koje se mogu sastojati od 7 boja karoserije, 4 paketa boja i 2 boje krova. Za stražnje kutno staklo dostupne su 3 nove animacije zajedno s paketima boja:

• color paket White – umeci u boji na vanjskim retrovizorima i bočnom stražnjem staklu u bijeloj boji,

• color paket Orange – umeci u boji na vanjskim retrovizorima i bočnom stražnjem staklu u narančastoj boji,

• color paket Darko Blue – umeci u boji na vanjskim retrovizorima i bočnom stražnjem staklu u plavoj boji,

INTERIJER

4 kombinacije unutrašnjosti

1-citroen-suv-c3-aricross-unutrasnjost

SERIJSKA KOMBINACIJA UNUTRAŠNJOSTI

Presvlake sjedala u sivoj boji, a ukrasni dodaci na ploči s instrumentima u teksturiranoj sivoj boji.

citroen-suv-c3-aricross-prostor

KOMBINACIJA UNUTRAŠNJOSTI URBAN BLUE

Tekstilne presvlake i materijal TER u plavoj boji, ukrasna traka na gornjem dijelu naslona i ukrasna traka na ploči s instrumentima u plavom TEP materijalu.

citroen-suv-c3-aricross-prostor

KOMBINACIJA UNUTRAŠNJOSTI METROPOLITAN GRAPHITE

TEP crni materijal s patina sivom tkaninom u kombinaciji s ukrasnom trakom na gornjem dijelu naslona u obliku svijetlog teksturiranog drveta i ukrasnom trakom armaturne ploče od patina sivog tekstila.
citroen-suv-c3-aricross-prostor

KOMBINACIJA UNUTRAŠNJOSTI HYPE GREY

Siva koža i crni TEP materijal, obloge armaturne ploče u sivom TEP materijalu, ukrasne trake na gornjem dijelu naslona.

SJEDALA ADVANCED COMFORT

Uz ovjes, koji pruža neusporedivu mekoću u vožnji, novi Citroën SUV C3 Aircross nudi i obilje udobnosti vožnje zahvaljujući novim sjedalima Advanced Comfort, koja su dostupna u kombinacijama unutrašnjosti Urban Blue, Metropolitan Graphite i Hype Grey. Zahvaljujući gornjem dijelu od gume debljine 15 mm, ugodnija su na dodir. Pružaju tijelu ugodnu potporu, posebno na dužim putovanjima, jer su opremljena dodatnom pjenastom gumom dvostruke gustoće.

citroen-suv-c3-aricross

UDOBNOST, MODULARNOST, OSVJETLJENJE

Novi Citroën SUV C3 Aircross može se pohvaliti neusporedivom udobnošću, dizajniranom za sve putnike. Nudi dovoljno prostora za noge na stražnjim sjedalima i puno prostora iznad glave putnika. Omogućuje i neusporedivu modularnost sa sjedištem na klupi koja ima dva potpuno odvojena dijela, a suvozačevo sjedalo može se sklopiti, čime se dobije površina od 2,40 metara duga za prijevoz tereta. Volumen prtljažnika može se povećati s 410 litara na 520 litara kada se stražnja klupa pomakne do kraja, ali ako se nasloni sjedala preklope, zapremina se povećava na 1289 litara. Panoramski krov nudi iznimno osvjetljenje, a u sredini ima središnju konzolu, kojoj se može pristupiti i s prednjih i sa stražnjih sjedala, a može se zatvoriti kliznim roletama.

citroen-suv-c3-aricross-prostranost

12 TEHNOLOGIJA POMOĆI U VOŽNJI

Novi SUV Citroën C3 Aircross nudi 12 tehnologija za unutarnju sigurnost i udobnost, uključujući sustav Grip Control s funkcijom Hill Assist Descentom i prozirni zaslon u boji za podatke u razini očiju, zahvaljujući kojem prikazuju sve korisne informacije u vozačevom vidnom polju.

NOVI 9″ ZASLON

Novi SUV Citroën C3 Aircross također je opremljen novim 9″ zaslonom koji pruža više ergonomije i prikladniji je za upotrebu.

citroen-suv-c3-aricross-tehnologija

5 TEHNOLOGIJA POVEZIVANJA

Aplikacijama na pametnom telefonu možete pristupiti na dodirnom zaslonu zahvaljujući funkciji Mirror Screen *, koja je kompatibilna s protokolima Android Auto * i Apple Car Play ™. Također nudi novu generaciju navigacijskog sustava Connect Nav * i Citroën Connect Box, koji vozaču omogućuje povezivanje sa specijaliziranom službom za pomoć u slučaju kvara ili prometne nesreće.
* Rad sustava i funkcionalnost ovise o pojedinoj zemlji

citroen-suv-c3-aricross-elektronika

4 MOTORA

Ponuda ekonomičnih i učinkovitih motora najnovije generacije može se pohvaliti najsuvremenijom tehnologijom, a istovremeno obećava da će vas odvesti u nove avanture. Za ovaj SUV dostupni su benzinski motori PureTech (110 i 130) i BlueHDi dizelski motori (110 i 120). Ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa dostupan je s motorima PureTech 110 S&S i BlueHDi 110 S&S, a automatski mjenjač EAT6 dostupan je za vozila s benzinskim motorom PureTech 130 S&S i dizelskim motorom BlueHDi 120S & S.

* Ponuda i odabir motora ovisi o pojedinoj zemlji.

Back to top